HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flexson Wall Mount for Sonos PLAY:5 veggfeste for Sonos

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Wall Mount for Sonos PLAY:5 veggfeste for Sonos

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Wall Mount for Sonos PLAY:5 gjør det enkelt å montere din andre generasjons PLAY:5-høyttaler på veggen, slik at du får mer plass i innredningen. Justerbar i vannrett og loddrett plan og solid bygget i stål. Sort eller hvit.

Flexson Wall Mount for PLAY:5 – elegant veggfeste til andre generasjon av Sonos PLAY:5-høyttalere

Wall Mount for Sonos PLAY:5 er et solid og diskret veggfeste til andre generasjon av PLAY:5-høyttalere. Her får du frihet til å plassere høyttaleren din på en elegant måte som gir mer plass i innredningen din.

Wall Mount for Sonos PLAY:5 er justerbar både i vannrett og loddrett plan. Du kan tilte høyttaleren 20 grader nedover og 30 grader til hver side, slik at du kan få helt riktig vinkling mot lytteposisjonen din.

Wall Mount for Sonos PLAY:5 er laget i stål, slik at høyttaleren din skal sitte trygt og stabilt på veggen. Fås i sort matt og hvit matt finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Veggfeste til Sonos PLAY:5, andre generasjon
  • Farge: Sort matt eller hvit matt

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.