HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD Antenne

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD  Antenne

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AmpliFi MeshPoint HD er en antenne til din AmpliFi Router som gir bedre trådløs nettverksdekning, slik at du kan streame og spille online i selv de fjerneste hjørner av hjemmet ditt. Settes rett i en stikkontakt og er superlett å sette opp.

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD – få bedre trådløs nettverksdekning fra din AmpliFi Router

AmpliFi MeshPoint HD er en meshpoint-antenne som gir din AmpliFi Router bedre trådløs nettverksdekning, slik at du kan streame og spille online i alle hjørner av hjemmet ditt.

AmpliFi MeshPoint HD passer diskret inn i hjemmet ditt med sitt enkle design. Den kan plugges direkte i en stikkontakt, slik at du slipper alt som heter kabler. Oppsettet krever bare at du parer antennen med routeren din i den medfølgende Amplifi WiFi-appen. Her kan du lynraskt komme i gang med å nyte bedre trådløs nettverksdekning.

Superenkel AmpliFi WiFi-app
AmpliFi MeshPoint HD kommer med den brukervennlige appen AmpliFi WiFi. Appen hjelper deg gjennom oppsettet av nettverket ditt steg for steg og lar deg holde øye med nettverkshastigheten og antall brukere. AmpliFi WiFi-appen gir deg også et godt overblikk over mer avansere instillinger som prioritering av nettverksytelse. Da kan du for eksempel gi streamingenhetene dine eller spillkonsoller førsteprioritet til nettverket hvis det blir belastet.

AmpliFi MeshPoint HD fås i hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kategori: Mesh wi-fi-antenne
  • Støtter 802.11b/g/a/n/ac 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.