HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Allsop Screen Cleaner Skjermrens

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Allsop Screen Cleaner Skjermrens

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Screen Cleaner er et rensesett som trygt og effektivt fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra TV-skjermen din. Den spesielle formelen og den lofrie mikrofiberkluten sørger for at både skjermen og elektronikken beskyttes best mulig.

Screen cleaner – effektivt rensesett til TV-er

Screen Cleaner er et rensesett som trygt og effektivt fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra skjermen på TV-en og PC-en din. Væsken er alkoholfri, antistatisk og renner minimalt, slik at både plastpanelet og elektronikken beskyttes best mulig.

Den spesielle formelen sørger for at væsken ikke etterlater stygge striper, og den medfølgende mikrofiberkluten er både holdbar og lofri for optimal effekt. Esken holder kluten stram, slik at den skal fungere mest mulig effektivt. Etter bruk kan du justere kluten i esken og gjøre den klar til neste gang skjermen din trenger en oppfrisking.

Tekniske spesifikasjoner

  • Rensevæske til TV-er
  • Sprayflaske
  • Innhold: 50 ml
  • Vaskbar mikrofiberklut og eske medfølger

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.