HiFi Klubben

Hopp til innhold
Demotorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på Argon

Samsung Tower Stand Bordstativ

{{product.price}} /stk
Samsung Tower Stand Bordstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Tower Stand er et unikt, eksklusivt og utrolig elegant dreibart bordstativ som utfyller designet på din Samsung QLED-TV. Vekten på massive 27 kilo gir maksimal stabilitet, og TV-en din blir nesten som en skulptur stua.

Tower Stand – unikt, eksklusivt og raffinert bordstativ til din Samsung QLED-TV

Tower Stand er et unikt, eksklusivt og utrolig elegant bordstativ som setter prikken over i-en på din Samsung QLED-TV. Akkurat som disse eksklusive TV-modellene er Tower Stand designet for å være elegant fra alle vinkler, og uansett hvor du velger å plassere TV-en din vil stativet stråle av eleganse og nesten gi inntrykk av at TV-en svever.

Som navnet antyder er Tower Stand en tung sak – vekten er på hele 27 kilo! Til gjengjeld kan du være sikker på at TV-en din verken vakler eller velter når alt først er montert korrekt. Stativet er også utstyrt med en smart kabelløsning som sammen med Invisible Connection og One Connect Box gjør det enkelt å holde orden i stua.*

* 5 meter lang optisk kabel følger med Samsungs QLED-TV. 15 meter lang kabel kan kjøpes separat.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dreibart bordstativ til 55” og 65” Samsung 2017 og 2018 QLED-TV
  • Laget i metall
  • Kan roteres ±35 grader vannrett
  • Mål: 34,3 x 54,2 x 34,3 cm (BxHxD)
  • Vekt: 27,6 kg
  • Farge: Sølv

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her