HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sinox SOB0170 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SOB0170 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Veggfestet passer de fleste tv’er i størrelse 40”-65”. SOB0170 er designet med en smart vippe funksjon som lar deg vinkle tven opp til 5 grader. Du kan også tyverisikre tven ved å låse det fast til veggfestet etter montering.

SINOX SOB0170 – Veggfeste til flatskjermer med innebygget tyverisikring

SOB0170 er et veggfeste som passer til de fleste tver i størrelsen 40” til 65” tommer. Med dette veggfeste fra Sinox kan du montere din tven inntill veggen. Avstanden fra vegg til tv er kun 43-55mm. Veggfestet har også en smart vippefunksjon som lar deg vinkle tven opp til med grader vannrett. Når tven er montert på veggen kan den også låses fast til veggbeslaget.

OBS: Dette VESA-festet passer til de alle fleste flatskjermer som følger VESA standarden. Vær oppmerksom på at dersom du har strøm eller tikoblinger på baksiden har vi andre veggfester som kan være bedre alternativer

Tekniske spesifikasjoner

  • Maksimal belastning: 75kg
  • Kompatibel tv størrelse: 40”-65”
  • Vesa kompatibel: fra 75X75 og opp til 700X480
  • Avstand til vegg: 34mm
  • Tyverisikring
  • Tilt: 5°

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning