HiFi Klubben

Hopp til innhold

Vogels SOUND 1250 Veggfeste

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vogels SOUND 1250 Veggfeste

SOUND 1250 er et smart feste til å montere en lydplanke under TV-en via det eksisterende TV-festet. På denne måten blir lydplanke og TV til én enhet, som kan fungere sammen med et dreibart veggfeste eller en lignende løsning.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /sett

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Vogels SOUND 1250 – feste til å montere en lydplanke under flatskjermen din

SOUND 1250 er en smart løsning for å montere en lydplanke under flatskjermen. Den egner seg særlig godt for deg som har TV-en montert på et dreibart veggfeste, og det ikke er hensiktsmessig å ha lydplanken festet på veggen.

Du skrur to fester fast på det eksisterende TV-festet ditt og skrur deretter lydplanken fast til SOUND 1250. Dermed blir TV og lydplanke én enhet, som alltid henger sammen når du f.eks. trekker TV-en ut fra veggen eller vrir på den. Det er mulig at du må ha veggfeste til lydplanken for å kunne feste det til brakketene. Blant andre Playbar trenger veggfeste i tillegg for å monteres. 

Tekniske spesifikasjoner

  • Feste til å montere lydplanke på (dreibart) TV-veggfeste
  • Farge: Sort
  • Selges parvis

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her