HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels THIN 405 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 405 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 405 er et solid og fleksibelt VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 26 til 55”. TV-en kan monteres helt tett inntil veggen, og du kan samtidig vippe frem bunnen for enkel tilgang til kabeltilkoblinger.

Vogel’s THIN 405 – VESA universalveggfeste til TV-er fra 26 til 55 tommer

THIN 405 er et solid og fleksibelt VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 26 til 55". Avstanden inn til veggen er på bare 15 mm, så TV-en din presenterer seg elegant som et bilde på veggen, samtidig som nødvendig ventilasjon sikres.

En utrolig smart detalj er at THIN 405 har en "service-posisjon" som lar deg vippe nedre del av TV-en ut fra veggen og slå ut et par små støtteben. Dermed får du enkel tilgang til kabeltilkoblingene uten å måtte demontere hele TV-en.

Selve monteringen av festet på veggen er også usedvanlig enkel. THIN 405 er nemlig utstyrt med et lite innebygget vater som indikerer riktig vannrett posisjon. Da kan du være sikker på at alt er riktig før du begynner å bore hull i veggen.

OBS: Vær oppmerksom på at THIN 405 ikke er egnet for TV-er med bakovervendte kabeltilkoblinger. 

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til TV-er fra 26 til 55"
  • Minimum avstand til vegg: 15 mm
  • Innebygget vater for enkel montering
  • Service-posisjon for enkel tilgang til kabeltilkoblinger
  • Passer TV-er opp til VESA 400x400
  • Maks. belastning: 25 kg
  • Farge: Sort

OBS: Når du monterer festet må du være sikker på at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet (gips, tre, betong eller annet). Spør eventuelt i din lokale byggevareforhandler hvis du er i tvil.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning