HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels THIN 515 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 515 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 515 er et vippbart og solid VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65”. TV-en kan monteres helt tett inntil veggen og tiltes 15 grader fremover – perfekt for høy montering, f.eks. på kjøkkenet.

Vogel’s THIN 515 – vippbart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65 tommer

THIN 515 er et vippbart, solid og fleksibelt VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65". Etter monteringen kan du tilte TV-en din opptil 15 grader fremover. Dette er perfekt til steder der du av en eller annen grunn ønsker å montere TV-en høyt.

Du kan for eksempel bruke THIN 515 på soverommet, barnerommet eller kjøkkenet. Her er det ofte en fordel å henge TV-en høyt, enten for å spare plass, eller for å få TV-en utenfor rekkevidde av fettsprut eller klåfingre. Ved å tilte skjermen fremover får du også bedre innsynsvinkel når du ligger. En stor fordel på soverommet.

Enkel og elegant montering
Avstanden inn til veggen er på bare 20 mm, så TV-en din presenterer seg elegant som et bilde på veggen, samtidig som nødvendig ventilasjon sikres. Selve monteringen av festet på veggen er også usedvanlig enkel. THIN 515 er nemlig utstyrt med et lite innebygget vater som indikerer riktig vannrett posisjon. Da kan du være sikker på at alt er riktig før du begynner å bore hull i veggen.

OBS: Vær oppmerksom på at THIN 515 ikke er egnet for TV-er med bakovervendte kabeltilkoblinger.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65"
  • Kan tiltes opptil 15 grader fremover
  • Minimum avstand til vegg: 20 mm
  • Innebygget vater for enkel montering
  • Service-posisjon for enkel tilgang til kabeltilkoblinger
  • Passer TV-er opp til VESA 600x400
  • Maks. belastning: 25 kg
  • Farge: Sort

OBS: Når du monterer festet må du være sikker på at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet (gips, tre, betong eller annet). Spør eventuelt i din lokale byggevareforhandler hvis du er i tvil.

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning