HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels THIN 550 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 550 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 550 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til de største TV-ene fra 40 til 100”. Du kan dreie TV-en din opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett.

Vogel’s THIN 550 – dreibart VESA universalveggfeste til store TV-er fra 40 til 100 tommer

THIN 550 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til de største TV-ene fra 40 til 100". TV-en din kan enkelt dreies opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Dette gir deg massevis av muligheter til å alltid få best mulig innsynsvinkel til skjermen, samtidig som at TV-en kan trykkes helt tett inntil veggen når du ønsker det.

Avstanden inn til veggen er på bare 6 cm når festet er trykket helt inn, og dermed er det nesten helt skjult i praksis. På tross av dette kan TV-en trekkes hele 53 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du trygt stole på at alt holder seg på plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 550 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å jiustere TV-en til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når hullene i veggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en din når du trekker den ut fra veggen.

Vogel's THIN 550 fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dreibart universalveggfeste til TV-er fra 40 til 100"
  • Minimum avstand til vegg: 58 mm
  • Maksimal avstand til vegg: 53 cm
  • Kan justeres i vannrett plan etter montering
  • Vannrett / loddrett dreiing: opptil ± 60 grader / ± 20 grader
  • Innebygget kabelholder-system
  • Passer TV-er med VESA opp til 600x400
  • Maks. belastning: 70 kg
  • Farge: Sort

OBS: Når du monterer festet må du være sikker på at du bruker riktig type skruer og plugger til belastningen og veggmaterialet samt at veggen i seg selv er solid nok. En 75" skjerm som henger en halv meter ut fra veggen krever et korrekt og veldig solid feste, f.eks. med ekspansjonsbolter. Spør eventuelt i din lokale byggevareforhandler hvis du er i tvil.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning