Hopp til innhold

29 produkter

 

 

Hjemmekinosystem

Hvis du går og drømmer om din helt egen hjemmekino, enten i stuen eller i et dedikert rom i ditt hjem så er et hjemmekinosystem helt sikkert svaret. Med et hjemmekinosystem kan du lage det perfekte lydoppsettet som tar med kinoopplevelsen direkte hjem til deg. Forestill deg at du kan nyte dine yndlingsfilmer med krystallklar lyd og dyp bass – alt sammen i komforten av ditt eget hjem.

Uansett om du foretrekker actionfilm, romantiske komedier eller nervepirrende thrillere så vet vi at et hjemmekinosystem gir deg den ultimate lydopplevelsen som forvandler enhver film til en spektakulær begivenhet. Så gjør din drøm til virkelighet og skap din helt egen hjemmekino med et av våre hjemmekinosystemer.

Lyden er halve opplevelsen

Det er lett for å legge alt fokus på skjermen når det skal lages en hjemmekino, men faktisk er lyden minst like viktig. Til syvende sist kan kvalitetslyd virkelig forvandle din filmopplevelse i hjemmet. Ved å investere i det rette lydsystemet kan du ta med deg kinoens lyd inn i din stue og oppleve filmen på en helt ny måte.

Hvis du gjerne vil fordype deg i filmens verden og oppleve lyd fra alle retninger så er surround sound-systemer veien å gå. En lydplanke med trådløse bakhøyttalere er en bekvem og plassbesparende løsning, men for de ordentlige kinoopplevelsene kreves det et komplett surround-system med receiver, høyttalere og subwoofer. Med et slikt oppsett kan du virkelig føle deg omsluttet av lyd, og du får den autentiske kinostemningen – alt dette til en fornuftig pris. Så hvorfor nøye seg med mindre når du kan få alt?

Ekte kinolyd med Dolby Atmos

Dolby Atmos er en avansert teknologi innen surround-lyd som løfter lydopplevelsen ved å tilføre en ekstra dimensjon av høydefornemmelse. Utover den tradisjonelle lyden fra front, bak og kanskje fra sidene, tar Atmos lyden opp på et helt nytt nivå. Det gjør den ved å la deg oppleve lyder som kommer ovenfra, hvilket skaper en mer imponerende og innlevende atmosfære.

Den banebrytende lydteknologien fra Dolby Atmos tar virkelig din film- og musikkopplevelse til uovertrufne høyder. Med en elegant kombinasjon av takmonterte høyttalere og objekt-baserte lydeffekter får du en dyptgående lydopplevelse som treffer deg fra alle retninger. Forestill deg at lyden danser fritt rundt omkring deg i tillegg til å sveve ovenfra, hvilket skaper en fordypende følelse av å være midt i handlingen. Det er ikke bare lyd; det er en helt ny dimensjon av opplevelse.

TV eller projektor til hjemmekinoen

Selv om du ikke behøver å legge alle dine krefter og penger i skjermen i din hjemmekino så må du heller ikke glemme den. Du står kanskje og veksler litt mellom om det er en alminnelig TV eller en projektor som skal levere den visuelle opplevelsen i din hjemmekino. TV-skjermene tilbyr typisk skarpere bilde og bedre fargegjengivelse, hvilket gjør dem ideelle til rom med mye lys. Deres fleksibilitet i størrelse gjør dem også velegnede til mindre rom hvor det er trangt om plassen. Med den nyeste teknologien slik som OLED og QLED kan TV-skjermene levere dyp kontrast og imponerende bildekvalitet.

På den andre siden kan en projektor gi deg en mer imponerende og autentisk kinoopplevelse. Med muligheten for å projisere et stort bilde på en vegg eller et lerret kan projektorer skape en mer innlevende atmosfære som får deg til å føle at du er en del av handlingen. Projektorer er ideelle til store rom hvor man ønsker å maksimere billedstørrelsen og skape en ekte kinolignende følelse. Utover det kan moderne projektorer også levere høy oppløsning og imponerende bildekvalitet, hvilket sikrer at dine filmer og TV-serier ser fantastisk ut selv i storformat.

Uansett om du velger en TV-skjerm eller en projektor er det viktig å overveie ens behov, rommets størrelse og belysning, samt ens budsjett. Begge muligheter kan levere en fantastisk hjemmekinoopplevelse så det handler til syvende sist å velge den løsningen som passer best til ens personlige preferanser og hjemmets utforming. Det er dog viktig å huske på at en projektor ikke er en erstatning for TV-en, men et supplement. Hvis du ikke kan dempe belysningen i hjemmekinoen din så projektor ikke rett løsning for deg. Dens gode kvaliteter faller nemlig sammen uten et mørkt rom.

Hør før du handler

Når det kommer til å kjøpe utstyr til din hjemmekino er det viktig å huske på at alle ører er forskjellige. Hva som låter fantastisk for naboen kan kanskje være mindre imponerende for deg. Derfor kan det være en veldig god idé å lytte til forskjellige lydsystemer før du treffer en beslutning.

I HiFi Klubben har du mulighet for å komme inn og lytte til de forskjellige hjemmekinosystemene før du bestemmer deg. Vi svarer og gjerne på alle dine spørsmål og kommer med gode råd.