Hopp til innhold
2 590,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Apple AirPods 2019 er helt trådløse i-øret hodetelefoner til iPhone, Apple Watch, iPad og Mac. Her får du enkelt design, enkel Bluetooth-paring og brukervennlig bruk av musikk og samtaler. 5 timer spilletid og lading for ytterligere 19 timer i etui.

Les mer:

Beskrivelse

Apple AirPods 2019 – enkle, helt trådløse in-ear-hodetelefoner til iPhone og andre Apple-produkter

  • 5 timers spilletid (ladeetui med ekstra 19 timer)
  • Lett lading i ladeetui (3 timer på 15 minutter)
  • Hodetelefonoperasjon (musikk og stemmekontroll)
  • Enkel Bluetooth-sammenkobling med Apple-enheter
  • Enkel design
Trådløst til det fulle
Etter et enkelt ett-trykks oppsett, er AirPods automatisk på og alltid tilkoblet. Bruk av dem er like enkelt, de føler når de er i ørene og settes på pause når du tar dem ut. AirPods opplevelsen er like fantastisk enten du bruker dem med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Ytelse du vil høre
Drevet av den helt nye Apple H1-hodetelefonbrikken, gir AirPods en raskere og mer stabil trådløs tilkobling til enhetene dine - opptil 2x raskere når du skifter mellom aktive enheter, og en 1,5x raskere tilkoblingstid for telefonsamtaler. H1-brikken gir også opptil 30 prosent lavere inntaksforsinkelse. Så om du spiller spill, lytter til musikk eller nyter podcaster, opplever du lyd av høyere kvalitet.

Kjenner når du lytter
Optiske sensorer og bevegelse akselerometre jobber sammen for å automatisk kontrollere lydopplevelsen, ta kontakt med mikrofonene for telefonsamtaler, og la AirPods spille av lyd så snart de er i ørene. Du har også frihet til å bære ett eller begge AirPods, og du kan spille eller hoppe videre med en dobbelt trykk når du hører på musikk.

Vet når du snakker
En talegjenkjennings-akselerometer gjenkjenner når du snakker og arbeider med et par stråleformende mikrofoner for å filtrere ut ekstern støy og fokusere på lyden av stemmen din.

Legg det ned, lad det opp
Med det nye trådløse ladeetuiet er lading like enkelt som å plassere AirPods-kabinettet på en Qi-kompatibel ladematte*. LED-indikatoren på forsiden av etuiet lar deg vite at dine AirPods lader. Og når du er borte fra en ladematte, kan du bruke Lightning-porten til å lade.

Kraften til 24-timers batterilevetid
AirPods leverer en bransjeledende 5 timers lyttetid - og nå opptil 3 timers taletid - alt på en lading. Trenger du rask lading? Bare sett AirPods tilbake i etuiet i 15 minutter for å få opptil 3 timer lyttetid og 2 timers taletid. For å sjekke batteriet, hold bare AirPods ved siden av iPhone.

Enkel lytting
AirPods kobles umiddelbart til iPhone eller Apple Watch, og lyden skifter sømløst mellom enhetene. Vil du lytte til din Mac eller iPad? Bare velg AirPods på disse enhetene. Enkelt oppsett, magiske resultater.

Apple AirPods er tilgjengelig i hvit finish. Ladeetui og ladingskabel følger med.

*Krever Trådløst ladeetui.

Tekniske spesifikasjoner

MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-type5