Hopp til innhold

Ørepropper

20 produkter
Viser 20 produkter ut av 20

Ørepropper

Ørepropper

De små in-ear hodetelefonene er enkle å ha med, så du har perfekt lyd når du trenger det, uansett hvor du er. Bruk dem til nyheter på vei hjem fra arbeidet, til motiverende musikk i treningssenteret, til film på PC-en eller til andre ting. Det er mange muligheter og med et hav av forskjellige design, er det rikelig å velge imellom, hvis du leter etter et par fete in-ear hodetelefoner.

God lyd til å ha med i lommen

In-ear høretelefoner er de små headsetene med earbuds, som sitter inne i ørene. På grunn av størrelsen er de enkle å ha med når du er ute på farten og er derfor mye brukt i forbindelse med løping og trening, da de ikke tar så mye plass eller sitter i veien. 

Selv om konseptet er det samme, finnes det mange forskjellige varianter av ear headset, så du kan finne en utforming som passer til dine preferanser. De mange forskjellige designene og fargene gir deg mange valgmuligheter, så det er in-ear høretelefoner for enhver smak.

De fleste modellene kommer dessuten med flere forskjellige ørepropper, så du kan skifte til et par som passer perfekt til dine ører. På den måten unngår du at proppene faller ut, at ørene blir irriterte og at du generelt skal slite for mye med høretelefonene dine – de skal jo helst bare sitte der, uten at du legger merke til dem.

In-ear høretelefoner med kabel

De første in-ear høretelefonene på markedet var med kabel og selv om utviklingen har ført til nyere teknologier og design, er det en grunn til at høretelefoner med kabel fremdeles er populære. De velkjente modellene med en kabel fra hver ørepropp, som skal monteres sammen og settes i telefonen, eller en annen enhet, gir deg nemlig mer lyd for pengene, de bruker mindre batteri på telefonen og du skal ikke huske å lade dem opp, og i de fleste tilfellene får du også enkel betjening via et par knapper på kabelen. 

Hvis du velger høretelefoner med kabel, skal du huske å være oppmerksom på om det er kompatibelt med den eller de enhetene du skal bruke det til.

Trådløse in-ear høretelefoner

Vil du slippe kabler, som risikerer å henge i veien, når du beveger deg, skal du velge et par trådløse in-ear -chodeeter De kommer også i forskjellige modeller, som gradvis har fjernet kablene mer og mer. 

Når et headset kalles trådløst, betyr det at de kobles til din spiller via Bluetooth, eller en annen trådløs forbindelse. Det betyr også at du saktens kan få trådløse headset med kabel på. Den er dog kortere enn på de modellene over, med kabeltilkobling, da den bare forbinder de to earbudsene og altså ikke skal føres ned til din mobil.

Kabelen sjenerer ikke, da den kan legges bak nakken, så du har bevegelighet foran deg. Mange velger denne typen, hvis de er redde for å miste høretelefonene, hvis de ikke sitter fast i noe – det er det nok ingen grunn til å frykte, men hvis du av en eller annen grunn best liker at de to earbudsene henger sammen, da er dette modellen for deg

det er også i denne kategorien du finner de svært populære høretelefonene med ørebøyler, som holder proppene fullstendig på plass og sikrer god bæreevne.

True Wireless

Hvis du helt vil slippe kabler, skal du sjekke våre «True Wireless» høretelefoner, som kun består av to earbuds som settes inn i ørene. Ingen kabler foran eller bak i nakken, ingenting som filtres sammen i lomma eller veska, bare to propper som er klare til å settes i ørene, så du kan skru opp musikken.

Slipp lyden inn og hold verden ute

Alt etter hvilket headset du velger, har du forskjellige muligheter for å stenge verden ute, i større eller mindre grad. Noen in-ear headset kommer med active noise cancelling (ANC), som lukker omgivelsene dine ute, så du kan bli helt oppslukt av din musikk, eller lukke kollegaenes snakk ute, når du skal konsentrere deg om en oppgave på kontoret.

På den andre side, gir noen av modellene deg også mulighet for å bare ha i den ene øreproppen, så du fremdeles kan følge med på hva som foregår rundt deg. 

Alle våre in-ear høretelefoner har god kvalitet, så du fritt kan velge ut fra hvilken type som passer best for deg. Hvis du skal bruke høretelefonene mange timer i strekk, skal du være oppmerksom på hvor lang batteritid de trådløse har, hvis det er et slikt par du vil ha.

Du er altså sikret god lyd, uansett hvilken du velger, så det handler mest om hvorvidt du har en favorittype, eller har falt for et bestemt design. Vi har mange modeller å velge imellom, alt etter om du primært ønsker motiverende musikk til treningen, å ha hendene fri når du snakker i telefonen, eller andre ting som påvirker valget ditt. Du kan altså fritt velge ut fra personlige preferanser i forhold til design – og selvfølgelig prisen.

La din personlighet skinne gjennom

Når du har funnet frem til den beste typen in-ear høretelefoner for deg, skal du selvfølgelig finne det designet som best avspeiler din attitude. 

Skal du ha et par iøynefallende rosa B&O høretelefoner, eller er du mer typen som vil ha avdempede svarte fra Jabra? Vårt utvalg har mange av de store merkene, så det er modeller i alle varianter, uansett om du skal ha trådløse eller med kabel, med farge eller nøytrale, store eller små.

Du kan også se vårt samlede utvalg av høretelefoner. De mange forskjellige merkene har kommet med atskillige forslag til hvordan du best får servert din favorittmusikk.

Husk at du alltid kan besøke din lokale HiFi Klubben butikk, så du har muligheten til å prøve de forskjellige modellene før du beslutter deg. Er du i tvil om hvorvidt et headset med kabeltilkobling passer til din telefon, så ta den med inn, så vi kan prøve det, og eventuelt finne en annen løsning, hvis de ikke passer sammen.