Hopp til innhold
Argon Audio
Optisk kabel

Argon Audio Classic Optical1

498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Solid og velkonstruert optisk kabel som kan leve opp til kravene i gode anlegg. Brukes til tilkobling av musikkstreamer, CD-spiller m.m.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Classic Optical1 – høykvalitets optisk digitalkabel til gode anlegg

  • Kan leve opp til kravene i gode anlegg
  • Ekstra solid konstruksjon
  • Støyfri digital signaloverføring
  • Fås i lengder på opptil 10 meter
  • Elegant hvit finish
Classic Optical1 er en svært velkonstruert optisk digitalkabel som vil få frem alle kvalitetene i anlegget ditt. Du kan for eksempel bruke den til å overføre signalet fra en CD-spiller eller en trådløs musikkstreamer over til hjemmekinoreceiveren din eller en stereoforsterker med optisk lydinngang.

Den flotte og ekstra solide finishen understreker at dette er et seriøst kvalitetsprodukt som kan leve opp til kravene i gode anlegg.

Argon Classic Optical1 fås i 1, 2, 3, 5 og 10 meters lengde.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De kablene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn bare egnet til å sjekke om anlegget fungerer eller ikke. Kontakter og ledere er av elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamikk, og dette er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett ordentlige kabler, så får du både eierglede og det fulle lydpotensialet ut av anlegget ditt. Og med den lave kostnaden i tankene er dette den beste oppgraderingen du kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

StøpselToslink

Anmeldelser


4.9
21 anmeldelser
5
19
4
2
3
1
2
0
1
0