Hopp til innhold

Argon Audio

Argon Audio er HiFi Klubbens eget merke, som alltid gir deg enormt med valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er det ingen unnskyldning for å la dårlige produkter og dårlig lyd forurense hverdagen din!

 • Langt bedre enn no-name-løsninger
 • Suveren kvalitet til prisen
 • Gjennomtenkt design
 • Gjennomtestet av Hi-Fi Klubben
 • Kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

88 produkter
88 produkter

  HiFi Klubbens eget merke

  I dag er det et svimlende antall elektronikkprodusenter i Det fjerne østen, inkludert en liten håndfull som er i stand til å levere produkter av høy kvalitet for svært lite penger. HiFi Klubbens erfarne innkjøpere har i flere tiår trålet markedet og gradvis funnet leverandørene som kan oppfylle våre krav til spesifikasjoner og byggekvalitet og dermed gjøre seg fortjent til Argon Audio-navnet.

  Finjustert til dine behov og din smak

  I mange tilfeller er det HiFi Klubben selv som står bak både design og teknisk konstruksjon av Argon Audio-produktene. Dette gjelder for eksempel våre testvinnende og utrolig populære DAB-radioer. Fordi vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene nøyaktig de funksjonene som er relevante, og vi kan finjustere lydkvaliteten optimalt. Du vil sette pris på det når musikken spiller.

  Enestående valuta for pengene

  På grunn av det høye stykkantallet og de lave produksjonskostnadene i Det fjerne østen, kan vi selge Argon Audio til en utrolig lav pris. Hvis du vil ha et ekte kvalitetsprodukt, men ikke vil gi mer enn det som er absolutt nødvendig, er du alltid i gode hender med Argon Audio - ellers ville vi ikke solgt det. Bare sammenlign med konkurrerende produkter. Da vil du oppdage at du alltid får svært god valuta for pengene!