Hopp til innhold
5 998,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Her er alt du trenger for å spille all musikken din i super lydkvalitet. Enkel i bruk, med både Bluetooth og inngang til platespiller.

Les mer:

Beskrivelse

Argon FORTE A5 – elegant trådløs høyttaler med Bluetooth, platespillerinngang, smart TV-lyd og seriøs hi-fi-teknologi

 • Superenkel i både oppsett og daglig bruk (plug’n’play)
 • Elegant og robust, lakkert finish
 • God lydkvalitet og mye kraft
 • Mange tilkoblingsmuligheter, inkludert platespiller og Bluetooth
 • Volum/demp kan styres fra enkelte TV-fjernkontroller fra Samsung og Sony

FORTE A5 er et elegant aktivt høyttalerpar fra Argon Audio med svært god lyd og trådløse muligheter. Her får du fyldig og realistisk hi-fi-lyd fra to separate høyttalere, og dermed en lydopplevelse som ingen enkeltstående trådløs høyttaler eller TV-lydplanke kommer i nærheten av. Når du samtidig får superenkel betjening, lekkert design, Bluetooth og en rekke andre smarte muligheter (inkludert direkte tilkobling for platespiller), så har du faktisk en virkelig smart løsning som kan dekke de aller fleste musikalske behov.

Den innebygde forsterkeren leverer en imponerende kraft på hele 2 x 80 watt, og de nyutviklede elementene er av en kvalitet som skjemmer bort ørene dine, både når det gjelder TV-lyd og musikk. Elementene er omgitt av en eksklusiv trimring i ekte aluminium, og den elegante og robuste mattlakkerte finishen bidrar til å understreke at dette er et ekte kvalitetsprodukt. Den inkluderte stoffronten er festet med magneter, slik at du slipper synet av stygge hull hvis du foretrekker å bruke høyttaleren uten front.

FORTE A5 kan uten problemer fylle en vanlig stue med lyd av veldig høy kvalitet helt på egen hånd. Hvis du allikevel skulle ha lyst på mer og bedre bass, så kan du alltid supplere med en separat subwoofer, som for eksempel Argons egen kompakte BASS8 eller den enda kraftigere BASS10.

Klarer nesten alle oppgaver

Har du en TV fra Samsung eller Sony, så kan du i de aller fleste tilfeller styre volumet på høyttaleren direkte fra TV-fjernkontrollen, og med automatisk av/på går alt sammen helt av seg selv. Du trenger ikke å tenke på annet enn å nyte den gode TV-lyden i hverdagen. Støttes av  Samsung IR Remote (bl.a.TM1240A) , Sony IR Remote (bl.a. XF8 serien) og LG IR Remote.

FORTE A5 har innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan direktekoble en vanlig platespiller. Og med Bluetooth kan du streame all verdens musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en. FORTE A5 kan også fungere fremragende som høyttaler til PC-spillene dine. Dette er virkelig høyttaleren som kan erstatte et helt anlegg, uten at du går glipp av noe!

Argon FORTE A5 fås i sort eller hvit, mattlakkert finish. Fjernkontroll og høyttalerkabel medfølger.

FORTE A5 – gjennomtenkte og allsidige tilkoblinger

I tillegg til Bluetooth har FORTE 4 både analoge og digitale tilkoblinger, slik at du kan utnytte høyttalerne best mulig fra flere forskjellige lydkilder. Med hele to optiske innganger kan du for eksempel ha både TV-en og en musikkstreamer koblet til digitalt og fortsatt ha de analoge inngangene i bakhånd. Dermed får du både funksjonaliteten og lydkvaliteten til et større, sammensatt anlegg uten å faktisk ha et slikt anlegg! Du kan til og med gjemme bort musikkstreameren hvis du vil det.

Med 5V USB-utgangen på baksiden kan du mate for eksempel en Chromecast Audio eller en tilsvarende ultrakompakt musikkstreamer med strøm. Da trenger du bare å koble til lyden én gang for alle på den optiske digitalinngangen, så du kan streame trådløs musikk og lyd fra et utall apper på smarttelefonen. Uten kvalitetstapet og det ekstra batteriforbruket som følger med Bluetooth.

Noe helt uvanlig er at FORTE A5 også har en dedikert platespillerinngang (MM), slik at du koble til en vanlig platespiller direkte, uten å måtte kjøpe en separat RIAA-forsterker. Hvis du er blant de mange som har falt for de unike kvalitetene med vinyl, så har du en utrolig praktisk funksjon her. Enkelt og genialt!


Argon Audio FORTE A5 Kompakt høyttaler - Aktive

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Superenkel i både oppsett og daglig bruk (plug’n’play)
 • Dedikert inngang til platespiller (innebygget RIAA-forsterker)
 • Trådløs musikkavspilling via Bluetooth (med aptX)
 • God lydkvalitet og mye kraft til størrelsen
 • Volum kan styres med TV-fjernkontroller fra Samsung og Sony
 • Både digital og analog lyd inn (2 x optisk / RCA)
 • Subwoofer-tilkobling
 • 5V USB-utgang på baksiden til f.eks. Chromecast Audio
 • Automatisk av/på på alle innganger* inkludert Bluetooth
 • Fjernkontroll medfølger
 • Elegant og robust, lakkert finish

Begrensninger

 • Ikke utgang for hodetelefon
 • Ikke avspillingsmulighet via USB
 • Ikke integrert veggfeste
 • Ikke volumkontroll på fronten
 • Høyre og venstre høyttaler må sammenkobles med kabel (inkludert)

Reviews

Tilbehør til Argon Audio FORTE A5

Argon Audio TT Platespiller
Argon Audio TT
Platespiller
2 298,- / stk
176
Argon Audio TT-4 Platespiller
Argon Audio TT-4
Platespiller
6 998,- / stk
113
Argon Audio TT-3 Platespiller
Argon Audio TT-3
Platespiller
4 498,- / stk
72
B-Tech B-TECH BT77 Veggfeste for høyttalere
Veggfeste for høyttalere
690,- / sett
47

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)40-20.000 Hz
Forsterker80 watt
Tweeter Combined1x x 1" Soft dome
Størrelse på basselement5"
Woofer Amount1x

Anmeldelser


4.7
49 anmeldelser
5
36
4
9
3
4
2
0
1
0
Nathalie
Sverige
7/31/2023
Nathalie
Sverige
Yann
Danmark
6/3/2023
Yann
Danmark
Matthias
Tyskland
6/1/2023

Putter enkelt hvilken som helst lydplanke (selv uten subwoofer) i lommen. Enkel installasjon av platespiller, CD, TV og mobile enheter (bluetooth). Ingen forsterkermodul trengs lenger...

Matthias
Tyskland
Lars
Danmark
5/28/2023
Lars
Danmark
Henrik
Danmark
5/21/2023

Gode foredragsholdere, - lever helt opp til forventningene. De er koblet til TV-en via optisk kabel. Jeg beklager at jeg må ha to fjernkontroller når TV-en er ny Samsung.

Henrik
Danmark

Anbefalte produkter

Argon Audio Solo Musikkstreamer
Musikkstreamer
2 998,- / stk
67