Hopp til innhold

AudezeLCD-1Head-fi headset

Få en ekte head-fi opplevelse med disse kompakte og prisgunstige Planar Magnetic hodetelefonene. Så bra kan faktisk musikken din låte.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCD-1 – prisgunstige og komfortable, åpne Planar Magnetic head-fi hodetelefoner

LCD-1 er innstegsmodellen i den eksklusive rekken med Planar Magnetic hodetelefoner fra Audeze. Det er en åpen konstruksjon som gir deg en lang rekke med tekniske løsninger fra de tyngre toppmodellene, men i et langt mer brukervennlig format og til en veldig mye snillere pris.

Akkurat som de større modellene spiller LCD-1 med en naturlighet og musikalitet som byr på mange timers intensiv lytting. Lyden er helt uten de kunstige fargningene og imponator-effektene som kan gjøre noen alternativer mer imponerende ved første lytting. Men du vil oppdage at LCD-1 vinner med flere hestehoder ved nærmere bekjentskap, nettopp fordi alt smelter sammen i en harmonisk enhet. Ta deg derfor god tid når du skal prøvelytte disse.

LCD-1 er enkle å drive slik at du kan spille musikk i god kvalitet direkte fra hodetelefonutgangen på anlegget ditt, eller fra smarttelefonen eller datamaskinen. I sistnevnte tilfeller anbefaler vi dog kraftig å supplere med en av de ultrakompakte, mobile Dragonfly D/A-konverterne fra Audioquest. På den måten kan du få ekte audiofil lyd både utenfor husets fire vegger og hjemme.

Om du ønsker å vri hver eneste dråpe med kvalitet ut av dine LCD-1 slik at du kan nyte musikken din på beste vis, så bør du bruke en god separat hodetelefonforsterker. Slik at du kan høre hvorfor denne prisgusntisge Planar Magnetic hodetelefonen har vunnet mange musikkelskeres og head-fi entusiasters hjerter over hele verden.

Bygget for komfort og holdbarhet

Planar Magnetic driverne i LCD-1 er hele 90 mm i diameter, men på tross av dette er hodetelefonene fremdeles imponerende kompakte og elegante. Både øreputene og hodebøylen er polstret med ekte lammeskinn, og med den lave vekten på bare 250g, helt eksepsjonelt for en planar-konstruksjon, så kan du lytte i timevis uten ubehag.

Hodebøylen har en solid ryggrad i metall og som prikken over i-en er designet sammenleggbart slik at du kan pakke LCD-1 ned i den medfølgende, kompakte bærevesken og ta de med det overalt. En lekker detalj om du for eksempel arbeider med lyd profesjonelt eller simpelthen ønsker å nyte musikk i høy kvalitet fra laptopen, eller smarttelefonen, din når du er bortreist.

LCD-1 fås i sort finish. 

Mer bilder av Audeze LCD-1

Audeze LCD-1 Head-fi headset

Høydepunkter

 • Meget naturlig og musikalsk lydbilde
 • Høy bærekomfort og lav vekt
 • Sammenleggbart design, inkludert hardcase bæreveske
 • Enkle å drive, selv fra vanlige anlegg og telefoner
 • Åpen konstruksjon
Richard Selmer
Oslo Marcus Thranes gate
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Richard Selmer

Vår
Ekspertvurdering

 • Veldig naturlig og musikalsk lydbilde
 • Høy komfort og lav vekt
 • Sammenleggbart design
 • Enkle å drive, også fra vanlige anlegg og smarttelefoner
 • Håndlagd på Audezes egen fabrikk i USA
 • Hardcase bæreveske medfølger
 • Åpen konstruksjon med Fluxor/Fazor magnetsystem

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonÅpen
BluetoothNei
Drivertype/-størrelse90 mm - Planar magnetic driver
Følsomhet99 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
Impedans passiv16 ohm

Tilbehør til Audeze LCD-1

Anbefalte produkter