Hopp til innhold
Audeze LCD-2 Classic Head-fi headset

AudezeLCD-2 ClassicHead-fi headset

Opplev Planar Magnetic-prinsippet i sin reneste form, med massevis av varme og energi til å spille musikken din. Et unikt og spennende head-fi alternativ!
stk9 990,-
Forventet på lager torsdag 1. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCD-2 Classic – åpne Planar Magnetic hodetelefoner med en fornem stamtavle

LCD-2 Classic er eksklusive, åpne over-ear Planar Magnetic som viser en rød tråd direkte tilbake til originalutgaven av den ikoniske LCD-2 bekledd i ekte treverk. LCD-2 var i 2008 den aller første Audeze hodetelefonen på markedet og den opprinnelige modellen, uten de nye Fazor lydguidene, var kjennetegnet av en relativt varm klang med dyp og dynamisk bass. 

De 106 mm store driverne i LCD-2 Classic er også bygget uten Fazor-systemet som gjør at lyden minner meget om den ikoniske originalen. Den kostbare trefinishen er også utelatt for å skape en hodetelefon som er både lettere og vesentlig mye mer tilgjengelig enn de kostbare toppmodellene.

LCD-2 Classic spiller varmt og energisk med en rytmisk driv som er helt i særklasse innen planar-hodetelefonkategorien. De har sin helt egen karakter, som kanskje ikke er alles favoritt, men om du er head-fi entusiast, liker planar-lyden og samtidig lytter til elektronika eller annen basstung musikk så kan LCD-2 Classic være hodetelefonene du har drømt om. Gi dem en virkelig god hodetelefon-forsterker, fyr opp yndlingsmusikken din, lukk øynene og nyt turen!

Kompromissløst og solid bygget

Planar Magnetic driverne i LCD-2 Classic er hele 106 mm i diameter, og derfor blir hodetelefonene nødvendigvis noe man legger merke til. Akkurat som den kostbare LCD-X er den også bestykket med det patenterte Fluxor magnetsystemet på begge sider av membranen, som er en av forklaringene på den høye vekten.

De store, håndsydde øreputene er utført i memoryfoam kledd med proteinlær. Hodebøylen er solid konstruert i metall og det brede designet fordeler vekten mykt og jevnt slik at den massive konstruksjonen oppleves langt mindre tyngende på hodet enn man umiddelbart skulle tro. Den fleksible, flettede lettvektskabelen er også med på å holde komforten oppe.

LCD-2 Classic fås i sort finish. 

Audeze LCD-2 Classic Head-fi headset

Høydepunkter

 • Varm og energisk lydkarakter med dyp og dynamisk bass
 • Eksklusiv finish i metall og proteinlær
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Håndbygget på Audezes egen fabrikk i USA
 • Åpen konstruksjon
Joachim Rinnaas
Oslo Grensen
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Joachim Rinnaas

Vår
Ekspertvurdering

 • Åpen konstruksjon
 • Varm og energisk lydkarakter med dyp og dynamisk bass
 • Dobbeltsidig Fluxor magnetsystem
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Eksklusiv finish i metall og ekte lær
 • Håndlagd på Audezes egen fabrikk i USA

Videoer om Audeze LCD-2 Classic

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringNei
Akustisk konstruksjonÅpen
Drivertype/-størrelse106 mm - Planar magnetic driver
Følsomhet101 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv70 ohm

Tilbehør til Audeze LCD-2 Classic

Anbefalte produkter