Hopp til innhold
AudioQuest
Subwooferkabel

AudioQuest Black Lab

1 498,-stk
Forventet på lager søndag 15. oktober 2023
 Oppleves i
Gi subwooferen din en seriøs merkevarekabel, så slipper du å lure på om den spiller optimalt. Fås i lengder fra 2 til 20 meter.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Black Lab – seriøs subwooferkabel til en fornuftig pris

  • Massive ledere i oksygenfritt LGC-kobber (Long Grain Copper)
  • Solide, kaldsveisede kobberplugger
  • Symmetrisk koaksial ledergeometri
  • Isolasjon i polyetylenskum
  • Fås i lengder helt opp til 20 meter
Black Lab er den mest økonomiske subwooferkabelen fra AudioQuest. Her får du en høykvalitets merkevarekabel med avansert teknologi til en virkelig fornuftig pris. Den flotte finishen gir også Black Lab et mye bedre helhetsinntrykk enn en billig no-name kabel. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

Lederne er laget av høykvalitets LGC-kobber som har bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle, oksygenfrie kobberet (OFHC) som brukes i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er kaldsveiset etter de samme prinsippene som brukes på selv de mest eksklusive AudioQuest-kablene. Og den avanserte NDS-skjermingen (Noise-Dissipation System) beskytter signalet effektivt mot innstrålet RF-støy.

AudioQuest Black Lab subwooferkabel er tilgjengelig i lengder fra 2 til 20 meter.

AudioQuest subwooferkabler – seks kabelserier til seks behov
Subwooferkabelen har som oppgave å lede bassignalet intakt frem til subwooferen, slik at du får en dynamisk og presis bass i lytterommet. På grunn av at kabelstrekket ofte er relativt langt, og kanskje til og med lagt parallelt med støyende strømkabler, er effektiv skjerming ekstremt viktig i en subwooferkabel.

Gjennom lyttetester har AudioQuest også konstatert at det er en fordel for både dynamikk og presisjon i bassen å omslutte kobberlederne med et lag av sølv. Denne eksklusive detaljen inngår derfor i nesten alle subwooferkablene deres.

Du kan velge mellom hele seks forskjellige serier av subwooferkabler fra AudioQuest. De seks seriene dekker hele spekteret fra budsjettklassen til ekstrem high-end, så det finnes garantert en løsning som passer din smak og ditt anlegg.

BLACK LAB: Økonomiserien som gir deg en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen og kontakten er solid og elegant utført, og lederne er laget av høykvalitets LGC-kobber som har bedre elektriske egenskaper enn konvensjonelt oksygenfritt kobber (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er kaldsveiset etter de samme prinsippene som brukes på selv de mest eksklusive AudioQuest-kablene. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

GREYHOUND: Som navnet antyder, er dette en slank og elegant kabel som kan trekkes diskret langs en gulvlist. Lederne er laget av sølvbelagt, ultrarent LGC-kobber, og NDS-skjermingen beskytter effektivt mot innstrålet støy. En høykvalitets subwooferkabel som innfrir effektivt uten å ta for mye oppmerksomhet.

IRISH RED: Som med Greyhound får du her forsølvede LGC-ledere (0,5%), som har ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet først og fremst går, nemlig på ledernes overflate. Designet er symmetrisk koaksialt med to identiske ledere, og isolasjonen er laget av polyetylenskum, som gir både lavt signaltap og lav forvrengning. De kaldsveisede metallpluggene har gullbelagte kontakter. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget litt ekstra.

BOXER: Avansert kabel med dobbelbalansert geometri, 3-lags karbonbasert NDS-skjerming og Air-Tube-isolasjon hvor de enkelte lederne er omgitt av et polyetylenrør som drar nytte av luftens overlegne egenskaper som elektrisk isolator. De massive lederne er belagt med 1,25% sølv, noe som gir et svært verdifullt bidrag til lederevnene uten at prisen tar hekt av. Kontaktflatene på pluggene er forsølvet direkte oppå kobberet for optimal ledningsevne. Et godt kabelvalg til anlegg i mellomklassen.

HUSKY: Her har du definitivt trådt inn i den audiofile klassen. Du får det unike DBS-systemet, som metter isolasjonen ved hjelp av en 72V spenning, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. De massive lederne i trippelbalansert design er belagt med 5% sølv, og en 4-lags NDS-skjerming beskytter signalet svært effektiv mot innstrålet RF-støy. Som i Boxer-serien er isolasjonen rundt de enkelte lederne basert på Air-Tube-prinsippet. Husky er også tilgjengelig med både RCA-kontakter og balansert XLR som brukes på noen high-end-subwoofere, for eksempel fra B&W.

WOLF: Samme grunnprinsipper som Husky, men Wolf-lederne er belagt med hele 10% sølv, og Air-Tube-isolasjonen er laget av FEP (Flour-Polymer) som absorberer et absolutt minimum av elektrisk energi. Samtidig er FEP ekstremt stabilt i strukket form, slik at lederne inne i røret praktisk talt bare er i kontakt med den ultimate formen for isolasjon, nemlig luft. Kompromissløs high-end-teknologi for deg som nekter å la en kabel begrense din lytteopplevelse! RCA- eller XLR-kontakter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)12

Anmeldelser


4.7
53 anmeldelser
5
40
4
8
3
5
2
0
1
0
Knud
Danmark
9/7/2023
Knud
Danmark
I
Nederland
9/2/2023
I
Nederland
Den
Nederland
8/15/2023

Fint produkt som er vel verdt sin pris. Forhandleren har allerede forhåndsbehandlet tilkoblingene for meg. Topp!

Den
Nederland
Alex
Tyskland
8/13/2023
Alex
Tyskland
Juul
Nederland
8/13/2023
Juul
Nederland