Hopp til innhold
AudioQuest
USB kabel

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

1 998,-stk
Forventet på lager søndag 14. juli 2024
Eksklusiv USB-C kabel med avansert teknologi. Få alle detaljene uskadet frem, når du spiller musikk fra PC-en via USB-C.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C – seriøs USB-kabel til seriøse anlegg

 • Eksklusive LGC-kobberledere belagt med 5% sølv
 • 3-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
 • Forsølvede kontaktflater (Direct-Silver)
 • Plugger laget i rent kobber
 • Solid konstruksjon

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C er en seriøs USB-kabel med virkelig god signaloverføring. USB-C er standarden på en rekke nyere enheter, som blant annet MacBook, Android-enheter, nyere datamaskiner m.fl. Med denne kabelen kan du overføre data mellom disse enhetene og du kan også bruke den til å spille musikk over D/A-konvertere og hodetelefoner med USB-C-tilkobling.

De massive lederne i LGC-kobber er belagt med fire ganger så mye sølv som i den mer økonomiske Cinnamon-serien. En 3-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot innstrålet RF-støy, og de solide metallpluggene har forsølvede kontaktflater for optimal ledningsevne (Direct-Silver). En virkelig seriøs USB-kabel som kan leve opp til kravene hos selv de mest kritiske brukerne.

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C fås i flere lengder. 

AudioQuest USB-kabler – høy kvalitet til alle behov 

USB-kabler brukes i hi-fi-sammenheng spesielt til å overføre digitale lydsignaler fra PC/Mac over til en ekstern D/A-konverter (DAC) eller en forsterker med tilsvarende digital inngang. Med en høykvalitets musikkfil (eventuelt i 24-bit HD-format) og en god USB-kabel kan du på denne måten oppnå en lydkvalitet på nivå med markedets beste CD-spillere.

Som med andre digitale kabler er den største utfordringen for USB-kabelen å unngå utsmøring av signalet i det digitale tidsdomenet, også kjent som jitter-støy. Jitter er ødeleggende for mikrodetaljene og dermed for det ettertraktede luftige og tredimensjonale lydbildet.

AudioQuest designer USB-kablene sine til å minimere forvrengning over en ekstremt bred båndbredde, slik at du får frem hele musikksignalet uskadet. Du kan velge mellom flere serier av USB-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og anlegget ditt.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusive LGC-kobberledere belagt med 5% sølv
 • 3-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
 • Forsølvede kontaktflater (Direct-Silver)
 • Plugger laget i rent kobber
 • Solid konstruksjon

Begrensninger

 • Ikke 72V Dielectric Bias System

Tilbehør til AudioQuest Carbon USB-C to USB-C

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa
SkjermingJa
RetningsbestemtNei
Dielectric-Bias SystemJa

Anbefalte produkter