Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cherry Cola

9 298,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Eksklusiv aktiv HDMI-kabel som er spesielt egnet til stabil og støyfri overføring av 4K-signaler over lengre avstander.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Cherry Cola – aktiv HDMI-kabel til 4K og lange kabelstrekk

  • Hybrid aktiv HDMI/optisk konstruksjon
  • Svært egnet til overføring av 4K-signaler over lengre avstander
  • Støtter 18Gbps opp til 30 meter (4K)
  • NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
  • Kontakter i rent kobber med forsølvede kontaktflater (Direct-Silver)
Cherry Cola er en eksklusiv HDMI-kabel som er ideell til overføring av Full-HD og 4K-signaler over større avstander, typisk fra bildekilde til projektor i større rom. Selve lederne er laget i høykvalitets optiske fibre som er nesten immune mot innstråling av støy og derfor spesielt egnede til lange kabelstrekk.

I den første HDMI-kontakten ved bildekilden sitter det en aktiv HDMI-til-optisk omformer som konverterer signalet til optisk overføring. I den andre enden av kabelen konverteres det tilbake til HDMI, slik at projektoren kan forstå signalet. HDMI-portene leverer den nødvendige strømmen, så du trenger ikke å tenke på annet enn å koble til kabelen i riktig retning én gang for alle. Resten fungerer som en helt vanlig HDMI-kabel.

Maksimal sikkerhet mot støy og feil
Den eksklusive NDS-skjermingen fra AudioQuest (Noise-Dissipation System) bidrar til å beskytte signalet ytterligere mot innstrålet RF-støy, og for å sikre optimal kontakt er alle kontaktflatene på kontaktene forsølvet utenpå kobberet (Direct-Silver). Cherry Cola er kort sagt HDMI-kabelen for deg som vil ha maksimal sikkerhet mot støy og datafeil, spesielt når du skal overføre 4K-signaler over større avstander.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din lokale butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Ethernet-kompatibelJa
ARC-kompatibelJa
Noise-Dissipation SystemJa
RetningsbestemtJa
UL-CMP/FT-6 -sertifisertJa