Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed

698,-stk
Forventet på lager søndag 10. desember 2023
 Oppleves i
Solid og velbygget Ultra High Speed HDMI-kabel til 8K/HDMI 2.1-gaming og hjemmekino. Et godt valg til anlegg i budsjettklassen.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed – solid HDMI-kabel til musikk, gaming og hjemmekino med støtte for 8K

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
 • NDS-skjerming (Noise Dissipation System)
 • Bakoverkompatibel med alle eksisterende 4K-systemer
 • Fås i mange forskjellige lengder

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed er en solid og velbygget HDMI-kabel for deg som vil ha helt feilfri signaloverføring til musikk, gaming og hjemmekino. Den har full støtte for 8K og HDMI 2.1.

De massive LGC-kobberlederne i Forest HDMI Ultra High Speed er forsølvet med 0,5% sølv for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet primært løper, nemlig på ledernes overflate. LGC er en eksklusiv kobberkvalitet med bedre elektriske egenskaper enn det vanlige oksygenfrie kobberet (OFHC) som brukes i mange konkurrerende produkter. Du får også AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrømmen mot innstråling av RF-støy. En virkelig god kabelløsning til anlegg i budsjettklassen.

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed HDMI-kabel fås i lengder fra 0,6 meter og lenger. 

HDMI 2.1 og 8K – nye bildemedier, nye muligheter og nye krav

HDMI-kabelen overfører strømmen av høyoppløste lyd- og bildedata mellom f.eks. spillkonsoll, Blu-ray-spiller, projektor, TV og hjemmekinoreceiver. Med HDMI 2.1 og 8K-oppløsning er det nødvendig med en Ultra High Speed HDMI-kabel for å få det beste ut av både bildekilde og TV.

Blant de nye 8K-bildemediene finner du for eksempel PlayStation 5 (PS5) og Xbox Series X, som er noen av de første til å benytte seg av den fantastiske 8K-bildekvaliteten. Her gir det i høy grad mening å investere i en god HDMI-kabel, for med opptil 48 gigabit i sekundet er det virkelig massive datamengder som skal overføres. En rekke nyere AV-receivere – for eksempel fra Denon – er klargjort til å bruke alle de nye og spennende HDMI 2.1-funksjonene.

AudioQuest Ultra High Speed HDMI-kabler – flere kabelserier til flere behov

En bedre HDMI-kabel gir ikke i seg selv bedre bilde eller lyd, men kravene til kabelens kvalitet stiger i takt med datamengden og kabellengden. Spesielt ved krevende bruk, som 8K, kan du oppleve støy og tap av bilde hvis kabelen ikke overfører signalet skikkelig, for eksempel på grunn av dårlige kontakter eller dårlig skjerming. Det skjer ikke med en AudioQuest-kabel.

Ultra High Speed HDMI-kablene fra AudioQuest støtter alle funksjonene som ligger i HDMI 2.1-standarden, inkl. 48Gbps og eARC. Du kan velge mellom flere kabelserier som dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massive, retningsbestemte LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
 • NDS-skjerming (Noise Dissipation System)
 • Bakoverkompatibel med alle eksisterende 4K-systemer

Begrensninger

 • Ikke forsølvede kontaktflater (Direct-Silver)
 • Ikke 2-lags NDS-skjerming

Tilbehør til AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed

Tekniske spesifikasjoner

HDMI SpeedUltra High Speed

Anmeldelser


4.9
39 anmeldelser
5
35
4
3
3
1
2
0
1
0
Erik
Nederland
4 dager siden

Veldig god HDMI-kabel. Kvaliteten er utmerket. Bildekvaliteten min på min noe utdaterte Samsung LED TV har forbedret seg betraktelig. Mye skarpere og flere farger. Så jeg vil anbefale alle å bytte ut standard HDMI-kabler med denne. Imidlertid er de kostbare.

Erik
Nederland
R.
Nederland
11/30/2023
R.
Nederland
Jan
Nederland
11/15/2023

Top gjør akkurat det du forventer

Jan
Nederland
A.B.
Nederland
11/13/2023

TV-en vår er for gammel, så derfor kjøpte vi denne veldig dyre kabelen for ingenting. Synd, men selvfølgelig kan ikke kabelen gjøre noe med det. Nå med optisk kabel tilkoblet. En ekstra fordel er gelen; UID på TV-en kan styres uavhengig av lyden fra TV-lyden som kommer gjennom høyttalerne.

A.B.
Nederland
Nils
Norge
11/13/2023

.

Nils
Norge

Anbefalte produkter