Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådløs høyttaler

Bang & Olufsen Beosound A9 5th Gen.

35 490,-stk
Sort
Forventet på lager torsdag 4. juli 2024
  -
En helt unik trådløs høyttaler med lydkvalitet, kraft og finish i absolutt verdensklasse. Ikonisk design med bein i ekte tre.

Les mer:

Beskrivelse

B&O Beosound A9 5th Gen. – eksklusiv trådløs høyttaler med ikonisk design og utallige gode muligheter

 • Ikonisk og eksklusivt design med bein i ekte tre
 • Svært god lydkvalitet og kraft for denne produktkategorien
 • Chromecast built-in for lyd, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Enkel styring med touch-sensor på toppen (volum opp/ned, lytt, play/pause m.m.)
 • Aktiv romkorreksjon for optimal lyd i alle rom

Beosound A9 5th Gen. er en kraftig og velspillende trådløs høyttaler som kan brukes alene eller som en del av et trådløst system i flere rom. En virkelig eksklusiv streaminghøyttaler med et ikonisk design og overbevisende lyd som gjør den til et naturlig midtpunkt i hjemmet. 

Du gjør oppsettet fra en telefon eller et nettbrett med den dedikerte B&O-appen, og herfra kan du også la den integrerte aktive romtilpasningen (ARC) finjustere klangen, alt etter om du velger å plassere høyttaleren frittstående, inntil en vegg eller i et hjørne. Beosound A9 5th Gen. støtter både Chromecast built-in for lyd, Apple AirPlay 2 og Bluetooth, og med nettradio, Spotify Connect og Deezer bygget inn har du et utømmelig univers av trådløs musikk for hånden.

Som prikken over i-en kan du pare to stk. Beosound A9 5th Gen. i et ekte høyre/venstre stereo-oppsett. Dette gir deg et helt autentisk lydbilde med både bredde og dybde, slik at du kan nyte musikken din i ekte hi-fi-kvalitet.

Bygget for fremtiden

Mozart er Bang & Olufsens egen software-plattform som bidrar til å sikre god funksjonalitet og lang holdbarhet for produktene deres. Selve streamingmodulen og den innebygde prosessoren er laget som en samlet utskiftbar enhet, slik at du kan oppgradere høyttaleren din med nye teknologier når de måtte dukke opp (og det gjør de garantert før eller siden). Det vil også fortløpende komme online-oppdateringer til modulens integrerte software. På den måten kan B&O-høyttaleren din følge med utviklingen mange år fremover. Genialt, økonomisk og mer bærekraftig.

Overlegen finish og funksjonalitet

Beosound A9 5th Gen. er laget i eksklusive materialer som er både robuste og ser bra ut. Den elegante profilen er laget i aluminium på B&O sitt eget anlegg i Struer, og på toppen er det en touch-sensor som lar deg styre grunnleggende funksjoner med lette berøringer (volum opp/ned, lytt, play/pause m.m.). 

Beinene er eksklusivt laget i ekte tre og gjør at høyttaleren din fremstår nesten som en skulptur i stua. Hvis du ønsker det, så kan du eventuelt velge å henge høyttaleren på veggen med det spesialdesignede veggfestet (ekstrautstyr). Uansett hvordan du plasserer Beosound A9 5th Gen., vil den gli fint inn i innredningen din. 

B&O Beosound A9 5th Gen. fås i flere utførelser. Bein i ekte tre medfølger, veggfeste fås som ekstrautstyr.

Bang & Olufsen – gjennomført kvalitet og eksklusivt design

Alle produkter fra B&O er laget for å levere lyd i toppkvalitet i et eksklusivt, innovativt og toppmoderne design. Disse produktene utstråler gjennomført kvalitet og stil på et nivå som gir deg en helt unik opplevelse og eierglede hver eneste gang du bruker dem.

Materialene som har blitt brukt er plukket ut for å være både elegante og holdbare. Ekte tre, eksklusivt stoff og aluminium er bare mer elegant enn plast, uansett hvordan du vrir og vender på det. Og det er nettopp denne følelsen av autentisitet som utgjør forskjellen på lang sikt.

De bærbare produktene fra Bang & Olufsen gir deg friheten til å være spontan uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Musikkopplevelsene dine er en naturlig del av stilen og hverdagen din, og du vil ha dem innenfor rekkevidde uten å være bundet av store anlegg og stikkontakter. Hodetelefonene dine er din beste venn, og når du vil lytte sammen med andre, så må det naturligvis være på en høyttaler som er både trådløs, bærbar, har god lyd og er stilig. Alt dette fikser B&O for deg – og de gjør det mer gjennomført enn noen andre!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ikonisk og eksklusivt design med bein i ekte tre
 • Aktiv romkorreksjon (ARC) for optimal lyd i ethvert rom
 • Svært god lydkvalitet og mye kraft for denne produktkategorien
 • Mozart software-plattform
 • Støtter både Chromecast built-in for lyd, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Nettradio og musikktjenester bygget inn (Spotify Connect, Deezer)
 • Enkel tilgang til grunnleggende styring med touch-sensor på toppen (volum opp/ned, lytt, play/pause m.m.)
 • Multiromsfunksjonalitet med Chromecast built-in, AirPlay 2 og BeoLink Multiroom
 • Klangen kan finjusteres i Beoplay-appen (frittstående, vegg, hjørne)
 • Kan plasseres på medfølgende trebein eller på vegg med eget veggfeste (ekstrautstyr)
 • Streamingmodul kan oppdateres og skiftes ut

Begrensninger

 • Stemmestyring krever separat smarthøyttaler (ekstrautstyr)
 • Ikke Bluetooth-paring med NFC
 • Noen alternative multiromsløsninger gir deg mer fleksible muligheter
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere!

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-6dB)33 - 23.000 Hz
Diskantstørrelse0,75"
Tweeter Amount2x
Mellomtonestørrelse3"
Midrange Amount3x
Størrelse på basselement8"