Hopp til innhold

54 produkter

Trådløse høyttalere for fleksibel lyd

En trådløs høyttaler med Bluetooth er for deg som spiller musikk fra din mobiltelefon, tablet eller PC. De trådløse høyttalerne fås med eller uten batteri og kommer i alle størrelser, så du kan finne en løsning både til ryggsekken og festen. Det finnes vanntette trådløse høyttalere og modeller som kan spille i multiroms-systemer, så du kan få trådløs musikk i hele hjemmet. Designmessig er det naturligvis også mange valgmuligheter, så du kan finne noe som passer til din personlige stil.

 

 

Hør musikk overalt med en trådløs høyttaler

Med en trådløs høyttaler kan du ta med deg musikk, radio, podcaster osv. overalt. Hvis du vil ha store og fullkomne musikkopplevelser i full stereo, har du bruk for høyttalere i en annen liga, for eksempel en aktiv høyttaler, hvor forsterkeren er innebygget og driver både høyre og venstre kanal. Så da mangler du bare å koble til din PC, mobiltelefon eller andre enheter. 

Hvis det er en smart høyttaler du mangler, som du kan ta med på farten, så du kan skape en passende stemning, uansett om du er i parken, på stranden, på rommet eller noe helt annet, er en handy trådløs høyttaler med batteri løsningen.

De finnes i mange størrelser og med forskjellige funksjoner, så det er noe for ethvert behov. Felles for dem alle, er at de selvfølgelig er bærbare og at du enkelt kobler dem opp til din iPhone, eller en annen mobiltelefon via Bluetooth og deretter kan nyte mange timer med musikk, uansett hvor du er.

Musikk til matlagingen, rengjøringen, badet og mye mer

Hvis du hovedsakelig har bruk for å kunne ta med deg musikken rundt i boligen din, kan størstedelen av våre trådløse høyttalere oppfylle behovet ditt.

Hvis du skal bruke den på badet, skal du riktignok være oppmerksom på hvor motstandsdyktig den er mot fukt og eventuell vannsprut. 

Hvis du ikke har ytterligere krav til din høyttaler, kan du stedet gå all-in på utseendet og utelukkende velge ut fra hva du synes ser fett, flott eller lekkert ut.

Forskjellige mennesker krever forskjellige design

Vil du ha en gjennomført bærbar høyttaler, kan du velge en av dem med håndtak, så du enkelt kan ta den med inn i stuen, selv om du allerede har hendene fulle av snacks og drikkevarer. 

Vil du ha en annerledes høyttaler, kan du gå etter et nytenkende design hvor det er lekt med formene og fasongen på høyttaleren, slik at den skjemmer bort ørene og utfordrer øynene.

Du kan selvfølgelig også gå etter den helt klassiske rektangulære formen, som kan pynte opp på alle bord og hyller.

Våre bærbare høyttalere kommer i flere forskjellige størrelser. Som med alle andre høyttalere, har størrelsen betydning for kvaliteten på lyden som kommer ut, men i vårt håndplukkede sortiment finner du bare høyttalere som lever opp til en viss kvalitetsstandard, så du kan trygt velge fritt mellom alle størrelser, uten å trenge å bekymre deg over dårlig lyd, selv om du velger en av de små.

Størrelsen er relevant, hvis du vet at du skal ha med din trådløse høyttaler i vesken, når du skal på farten. For det er ikke fett å skulle måtte ha med en ekstra veske bare til høyttaleren, hvis du drømte om en fiks liten sak som enkelt kunne være blant dine andre ting. 

Noen kjøper en trådløs høyttaler til bilen, så de kan høre på akkurat det de vil, selv om det ikke er mulig å koble telefonen til bilens system. Da er en mini-høyttaler opplagt, da den enkelt kan legges vekk i hanskerommet og fremdeles kan fylle bilen med godlyd når du kjører.

Hvis du derimot har sett deg ut en fast plass i reolen på kjøkkenet, kan du gå etter en litt større modell som kan fungere som en pyntegjenstand i innredningen. Selv om du velger en stor trådløs høyttaler, kan du jo flytte rundt på den og hvis den skal være med på hytta, eller noe annet en dag, er det jo fremdeles en trådløs bærbar høyttaler som du enkelt tar med deg.

Vårt brede utvalg fra forskjellige produsenter – som naturligvis leverer Bluetooth-høyttalere i topp kvalitet – sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert budsjett, uansett om du skal ha en stor, liten eller mini-høyttaler til å ta med under armen.

Velg en støv- og vanntett Bluetooth-høyttaler til stranden og festivalene

Skal høyttaleren din være med ut i verden, er det smart å gå etter en som kan tåle litt av hvert. Det er ikke så fett å ha med Bluetooth høyttaleren på stranden, hvis man skal bruke hele dagen på å riste håndklærne og bekymre seg for om det kommer sand i maskineriet. 

Det er heller ikke fett med en dag ved bassenget, hvis ikke høyttaleren tåler at vennene tar bomben og spruter med vann i tide og utide. 

For å gjøre det enkelt for forbrukerne å finne frem i jungelen av vanntette og ikke-vanntette høyttalere, er det laget en skala med IP-koder som forteller hvor vann- og støvtett en gitt høyttaler er. 

Unngå at høyttaleren dør ut midt i festen

Under de forskjellige høyttalernes produktspesifikasjoner kan du se batterilevetiden for den enkelte modell. Det er relevant hvis du skal ha med høyttaleren på lengre turer, hvor du skal kunne spille musikk i mange timer av gangen.

Skal du primært bruke høyttaleren hjemme, kan du klare deg med en kortere batterilevetid da du enkelt kan lade den opp når det er bruk for det, men skal den tas med på heldagsturer på stranden og andre steder, vil det være litt kjedelig med en høyttaler som ikke kan holde det gående.

Derfor er det en god idé å overveie hvor og hvordan du primært skal bruke din høyttaler, så du kan sjekke om batterilevetiden kan leve opp til behovet ditt.

Soundboks – kongen av trådløse høyttalere

Med en batteridreven Soundboks, er det aldri utstyret det skorter på. Den utrettelige Bluetooth høyttaleren er din beste venn på alt fra festivaler og russefeiring, til hagefester og turer på stranden. Den har en batterilevetid på opptil 100 timer, alt etter hvordan den brukes og den er kraftig nok til å spille for selv en stor flokk utendørs.

Den robuste høyttaleren spiller godt og stabilt, så hvis du vil være sikker på at du kan spille høy musikk hele festen igjennom, er det en god og kraftig soundboks du skal ha tak i.

Kom inn i butikken og finn din favoritt

I HiFi Klubben elsker vi trådløse Bluetooth-høyttalere og den friheten de gir. Vi brenner for å gi våre kunder de beste musikkopplevelsene, så kom gjerne innom i din lokale HiFi Klubben butikk, så kan vi sammen finne den beste Bluetooth-høyttaleren til deg og dine behov. Legger du mest vekt på designet, størrelsen, at den skal være transportabel, eller noe helt annet? Vi står klare til å veilede deg og kanskje komme med forslag du ikke hadde tenkt på selv. I tillegg kan du være så heldig at favoritthøyttaleren din er på tilbud, så kan du gjøre et ekstra godt kjøp.

Husk at det alltid er mulig å sette opp din mobil til våre høyttalere i butikken, så kan du teste de forskjellige modellene, før du bestemmer deg.