Hopp til innhold
10 599,-stk
Nordic Weave
Forventet på lager torsdag 25. juli 2024
  -
Eksklusiv batteridrevet trådløs høyttaler i ikonisk dansk design. Flott lyd, innbygget multirom og toppkvalitet ned til minste detalj.

Les mer:

Beskrivelse

Bang & Olufsen Beosound A5 – eksklusiv trådløs høyttaler med batteri, ikonisk design og all verdens musikalske muligheter

 • Unikt design med eksklusiv finish
 • Innbygget batteri med opptil 12 timers spilletid
 • Touchknapper på topplate til grunnleggende betjening inkl. 4 favorittforvalg
 • Romkorreksjon i forhold til plassering i rommet
 • Trådløs musikk via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect, internettradio, Bluetooth 5.2 m.m.

Bang & Olufsen Beosound A5 er en unik, eksklusiv, og særdeles velspillende batteridrevet trådløs høyttaler for deg som vil ha det ekstra lekkert, og ikke er tilfreds med lyden eller mulighetene i mer simple Bluetooth-høyttalere. Du kan selvfølgelig spille via Bluetooth overalt, men med sitt innbyggede wi-fi er Beosound A5 også det perfekte mobile supplement til et B&O multiroms-system. Bare koble deg til og ta med deg fra rom til rom, eller ut på terrassen.

Beosound A5 er spekket med kvalitetslyd og avansert trådløs teknologi, og den er fremstillet i eksklusive materialer, som både er hardføre og ser bra ut. Her får du ekte aluminium og ekte tre i stedet for plastikk, og A5 er skapt for å vare i årevis. En langtidsinvestering i brukerglede.

Smart betjening, smarte funksjoner og uendelig trådløs musikk

Det innbyggede batteriet i B&O Beosound A5 gir deg opptil 12 timers spilletid. Du kan utføre grunnleggende betjening (lydstyrke m.m.) via touch-knapper på topplaten, og du får også fire favoritt-forvalg på topplaten. Så kan du lytte til din foretrukne playliste eller radiokanal på nettet, så snart du går inn døren.

Du har et uendelig musikalsk univers til rådighet på Beosound A5. Via den dedikerte Bang & Olufsen appen kan du streame musikk via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, internettradio og Bluetooth, og du kan til og med koble Beosound A5 trådløst sammen andre høyttalere, som støtter Chromecast eller AirPlay 2. På den måten kan du få trådløs musikk i hele huset (eller utenfor), mens du styrer alt sammen fra telefonen eller tableten din.

Bygget for fremtiden

Mozart er Bang & Olufsens egen softwareplatform som er med på å sikre super funksjonalitet og lang holdbarhet for deres produkter. Batteriet kan skiftes ut hvis det skulle bli defekt etter noen års bruk, og selve streamingmodulen og den innbyggede prosessoren er laget som en samlet utbyttbar enhet, så du kan oppgradere din høyttaler med nye teknologier, når de engang dukker opp. På den måten kan din høyttaler følge med utviklingen i mange år frem i tiden. Genialt, økonomisk og miljøvennlig.

Bang & Olufsen Beosound A5 fås i flere farger. Lader/strømforsyning og USB-C ladekabel medfølger). 

Avansert bestykning og optimal lyd fra alle plasseringer

Beosound A5 er bestykket med hele fire høyttalerenheter, hver med sin egen dedikerte forsterker. En solid 5,25” bassenhet for de dype toner, mens resten av toneområdet er fordelt på to mellomtone-enheter og en diskant. Resultatet er en klar og fyldig lyd med god spredning, så du kan nyte musikken din i hele rommet. Hvis du har lyst til å fin-trimme klangen, kan du gjøre det via den dedikerte Bang & Olufsen appen.

Som prikken over i-en får du også aktiv romkorreksjon, hvor høyttaleren sender ut en rekke testtoner og korrigerer klangen til å matche rommet og den valgte plasseringen (hjørne, hylle, frittstående, vegg etc.). Du har kort sagt alle muligheter for å få optimal lyd fra Beosound A5, uansett hvor og hvordan du bruker høyttaleren.

Trådløs musikkstreaming med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth

Chromecast built-in og AirPlay 2 er to geniale måter for å streame lyd og musikk trådløst på anlegget med din smartphone, tablet eller PC. De fleste musikappene (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube, m.fl.) støtter begge systemer, og du trenger bare å trykke på et enkelt ikon – så spiller musikken.

Du kan spille både til Beosound A5 og til kompatible trådløse høyttalere i andre rom, så du får multirom med på kjøpet. Fordi det er selve høyttaleren som streamer musikken, tømmer du ikke batteriet på din samarttelefon, og du kan bruke den samme smarttelefonen til å styre musikkvalg og lydstyrke, uansett hvor i hjemmet du befinner deg.

Du får Spotify Connect, TIDAL Connect m.m, så du kan nyte mange millioner sanger fra den samme musik-appen som du kjenner fra før. Du kan også velge å streame musikk direkte fra telefonen din m.m. via Bluetooth, som du kanskje allerede har prøvd med en annen trådløs Bluetooth-høyttaler. Det er superenkelt og krever ikke nettverk. Til gjengjeld er lydkvaliteten litt lavere, det bruker mer batteri på telefonen, og du risikerer at samtaler og alarmer blander seg inn mens du spiller musikken.

Bang & Olufsen – gjennomført kvalitet og eksklusivt design

Alle produkter fra B&O er skapt for å levere lyd av toppkvalitet i et eksklusivt, innovativt og toppmoderne design. Disse produktene utstråler gjennomført kvalitet og stil på et nivå som gir deg en helt unik opplevelse og brukerglede, hver eneste gang du bruker dem.

De brukte materialene er utvalgt for å være både elegante og holdbare. Ekte tre, eksklusivt stoff, og aluminium, er bare mere eksklusivt enn plastikk, uansett hvordan du vender og vrir på det. Det er nettopp denne følelsen av eksklusivitet som gjør en forskjell i det lange løpet.

De bærbare produktene fra Bang & Olufsen gir deg friheten til å være spontan uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Din musikkopplevelse er en naturlig del av din stil og din hverdag, og du vil ha den for hånden uten å være bundet av store anlegg og stikkontakter. Dine hodetelefoner er din beste venn, og når du vil lytte sammen med andre, skal det naturligvis være fra en høyttaler, som er både trådløs, mobil, velspillende og stilren. Alt dette gjør B&O for deg – og de gjør det mer gjennomført enn noen andre!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Unikt design med eksklusiv finish
 • Innbygget batteri med opptil 12 timers spilletid
 • Touchpanel på topplate til grunnleggende funksjoner og favorittforvalg
 • Trådløs Qi-ladefunksjon på topplaten
 • Romkorreksjon i forhold til plassering i rommet
 • Fuktsikkert design (IP65)*
 • Trådløs musikk via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internettradio og Bluetooth 5.2
 • Dedikert Bang & Olufsen app
 • Lader/strømforsyning og ladekabel medfølger
 • Batteri og streamingmodul kan byttes

Begrensninger

 • Ikke stemmestyring
 • Ikke 100% vanntett
 • Tilkobling til eksterne lydkilder krever USB-C adapter (ekstratilbehør)
 • Noen alternativer har mere avanserte multiroms-funksjoner og/eller flere integrerte streamingtjenester
 • Ekte hi-fi krever fremdeles en god forsterker og separate høyttalere

Reviews

Tilbehør til Bang & Olufsen Beosound A5

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-6dB)32-22000 Hz
Diskantstørrelse0,8"
Tweeter Amount1x
Mellomtonestørrelse2"
Midrange Amount2x
Størrelse på basselement5.25"
Woofer Amount1x
IP RatingIP65

Anmeldelser


4.8
9 anmeldelser
5
8
4
0
3
1
2
0
1
0