Hopp til innhold
Bluesound
Soundbar høyttaler

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

9 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Unik lydplanke som setter helt nye standarder for lydkvalitet, selv uten subwoofer. Og så får du med hele Bluesound-universet på toppen av alt!

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i – overlegen TV-lyd, trådløs musikkstreaming og klar til multirom

 • Fremragende lydkvalitet og kraft til å være en lydplanke, selv uten subwoofer
 • Mulighet for trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere*
 • Volum kan styres fra TV-fjernkontrollen ved hjelp av HDMI-CEC eller IR-lærefunksjon
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner
PULSE SOUNDBAR 2i er kanskje verdens beste TV-lydplanke. Den gir deg både imponerende TV-lyd, trådløs musikkstreaming i god kvalitet samt perfekt trådløs integrasjon med resten av det kritikerroste Bluesound-multiromssystemet. Du kan lynraskt bygge ut systemet med andre Bluesound multiromshøyttalere og musikkstreamere, slik at du kan nyte trådløs musikk i alle rom i hjemmet ditt.

Få gode TV-opplevelser med HDMI 
PULSE SOUNDBAR 2i har HDMI-tilkobling med Audio Return Channel og HDMI-CEC, og dette gir deg en hel rekke fordeler. Hvis TV-sendingen har Dolby Digital surroundlyd, så vil lydplanken automatisk registrere det og mikse ned lyden til krystallklar stereo på lydplanken.

Med HDMI-CEC kan TV-en og lydplanken kommunisere med hverandre, slik at daglige operasjoner som kanalvalg, volum m.m. går helt smertefritt gjennom den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Hvis du skulle ha en eldre TV som ikke støtter CEC, så kan du bruke den innebygde IR-lærefunksjonen med TV-fjernkontrollen. Du kan derfor alltid være sikker på å få en god TV-opplevelse, både når det gjelder lyd og betjening. PULSE SOUNDBAR 2i slår seg selvfølgelig også automatisk av og på sammen med TV-en.

Et uendelig univers av trådløs musikk
Bluesound-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med albumcovere og alle funksjoner rett under fingertuppene. Du får tilgang til TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre streamingtjenester (gjennom betalingsabonnement), og hvis du har musikk liggende lokalt på smarttelefonen eller nettbrettet, så kan du spille den trådløst og i høy kvalitet over Bluetooth. Innebygget nettradio får du naturligvis også.

PULSE SOUNDBAR 2i fås i sort eller hvit finish. Føtter og veggfeste medfølger.

*Merk at trådløse bakøyttalere kan stille ekstra krav til routerkapasiteten i hjemmet ditt. 

PULSE SOUNDBAR 2i – den avanserte lydplanken

PULSE SOUNDBAR 2i er stappet til bristepunktet med avansert digital teknologi som gjør den til mye mer enn bare en lydplanke. To komplette treveis høyttalersystemer drevet av hele 6 x 20 innebygde watt får lydkvaliteten opp på et nivå der du både kan avse subwoofer og spille musikk i god kvalitet. Hvis du allikevel vil ha mer og bedre bass, så kan du koble til en fritt valgt subwoofer på RCA-utgangen – eller trådløst med Bluesounds egen PULSE SUB.


Bluesound – multirom med ekstra kvalitet til minste detalj

Bluesound  er utviklet av den legendariske hi-fi-produsenten NAD som i mer enn fire tiår har levert overlegne hi-fi-produkter til entusiaster over hele verden. Her får du alt det beste fra det trådløse musikkuniverset uten at du trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten, droppe det nåværende anlegget ditt eller forstyrre musikkopplevelsen din med en PC.


Bluesound kan tilby en overlegen lydløsning til alle rom, både når det gjelder fleksibilitet, brukervennlighet og kompromissløs hi-fi. Tilkoblinger og funksjonalitet er gjennomtenkt i en grad du ikke finner i noe annet system, og du kan fritt kombinere deg frem til et komplett, trådløst musikksystem som matcher nøyaktig ditt behov. De viktigste Bluesound-komponentene er:


NODE 2i: Trådløs musikkstreamer til å koble på et eksisterende anlegg.


POWERNODE 2i: Trådløst musikkanlegg med innebygget 2 x 60 watts stereoforsterker som kan drive et par virkelig gode hi-fi-høyttalere.


VAULT 2i: Trådløs musikkstreamer med innebygget CD-ripper og 2TB HDD-musikklager.


PULSE 2i  / PULSE MINI 2i / PULSE FLEX 2i: Trådløse høyttalere med høykvalitets innebygget forsterker.


PULSE SOUNDBAR 2i:  Avansert TV-lydplanke med mulighet for trådløse subwoofer.


Bluesound kan også integreres med en rekke stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD med de geniale MDC-innbyggingsmodulene. Dermed kan du for eksempel velge en audiofil NAD-løsning som hovedanlegg i stua og samtidig nyte de mange fleksible Bluesound-mulighetene i alle andre rom. Noe helt unikt er at du til og med kan integrere Bluesound i kompromissløse high-end-anlegg med NADs eksklusive Masters-serie.


En annen unik løsning er at du kan få en Bluesound-modul til det audiofile, trådløse CALLISTO-høyttalersystemet fra DALI. Med denne kombinasjonen får du både trådløs styring, et uendelig musikkutvalg fra nettet og den høye lydkvaliteten fra det tradisjonelle stereoanlegget – uten et stort anlegg og skjemmende høyttalerkabler.


AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som bruker iPhone/iPad til å gi deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt alle apper som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Med andre ord kan du bruke iOS til å kombinere Bluesound-systemet ditt med AirPlay 2-høyttalere og -anlegg fra andre produsenter, og dette gir deg langt mer fleksible muligheter når du setter sammen multiromssystemet ditt.


Toveis Bluetooth – lettvint og smart til trådløse hodetelefoner

Skal det være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en venn skal spille noe fra sin smarttelefon. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funksjonen støtter aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og gi god lydkvalitet fra en matchende avspiller.


Som en virkelig smart detalj har 2i-generasjonen (bortsett fra FLEX) også fått toveis Bluetooth, slik at du kan spille Bluesound-musikken din trådløst på et par Bluetooth-hodetelefoner. Dette skåner batteriet på smarttelefonen din, musikken blir ikke avbrutt av telefonanrop, og du får optimal Bluetooth-lydkvalitet. Det blir nesten ikke friere, og med de mange gode trådløse hodetelefonene som finnes på markedet i dag er dette virkelig noe som er verdt å ta med seg.


Nyt all verdens musikk – også i 24-bit HD-kvalitet

Bluesound støtter en lang rekke populære musikktjenester på nettet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Napster m.fl.). Dermed kan du få direkte tilgang til mange millioner musikkspor, og hvis du for eksempel velger TIDAL i HiFi-versjonen, så kan du streame i full CD-kvalitet. Spotify Connect er genialt for deg som trives best med Spotify-appen. Her kan du nemlig styre musikken fra nettopp den samme Spotify-appen du kjenner fra før.*


Et raskt voksende antall titler på TIDAL HiFi er tilgjengelige i 24-bit-kvalitet i MQA-format (Master Quality Audio). Bluesound er verdens første fullt utbygde multiromssystem som støtter MQA.

Det samme gjelder høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192kHz, som kan lastes ned fra nettet, f.eks. fra amerikanske HDtracks. Etter nedlastingen kan du spille av ekte HD-musikk på Bluesound, enten fra PC/Mac eller rett fra en USB-pinne eller -harddisk. Da kan du se frem til en virkelig stor opplevelse, ikke minst med musikk du trodde du kjente fra før.**


Bluesound-appen – trådløs multiromsstyring i hele hjemmet

Bluesound er laget for trådløs app-styring fra smarttelefonen med en gratis Bluesound-app (Apple iOS/Android). Du kan også få fullt overblikk fra en PC/Mac med den tilsvarende Bluesound Desktop Controller. Uansett om du spiller fra en musikktjeneste på nettet eller fra din egen samling, så har du alt lett tilgjengelig, og med albumcovere og tydelig informasjon om spor, album og artister er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.


Bluesound kan sende trådløs musikk ut i ethvert hjørne av hjemmet ditt. Du velger bare en passende Bluesound-høyttaler eller musikkstreamer, så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad eller hva det måtte være. Fra appen styrer du musikkvalg og volum individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille den samme musikken i hele huset. Eller du kan slå sammen flere rom i grupper, f.eks. i en voksen- og barneavdeling.


Raskt og enkelt oppsett – også til installasjonsløsninger

Bluesound er enkelt å sette opp, også for deg som ikke er spesielt interessert i PC-er og nettverk. Du trenger bare å ha passordet til det trådløse nettverket ditt tilgjengelig, så er oppsettet i de aller fleste tilfeller raskt og smertefritt overstått. Hvis du allikevel skulle trenge hjelp, så er vi i HiFi Klubben naturligvis klare til å bistå.


Bluesound krever heller ikke innbygging eller kabeltrekk fra rom til rom, så du kan raskt utvide systemet til flere rom, og hvis du skal flytte en dag, så kan du pakke ned alt sammen i en fei og ta det med deg. Er du i ferd med å bygge nytt eller pusse opp, så kan du eventuelt velge å trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige spillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. Bluesound og NAD tilbyr selvfølgelig også løsninger spesielt designet til installasjon.


* Forutsetter betalingsabonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.


** Musikk fra et USB-lagermedium må spilles av gjennom den Bluesound-komponenten det er fysisk koblet til. Musikken kan imidlertid sendes videre til flere rom ved hjelp av gruppering.


Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fremragende lydkvalitet og kraft til å være en lydplanke, selv uten subwoofer
 • HDMI-tilkobling med Audio Return Channel og HDMI-CEC
 • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
 • Robust og flott finish i sort eller hvit
 • Enkelt oppsett og automatisk av-/påslåing
 • Volum kan styres fra eksisterende TV-fjernkontroll (IR-lærefunksjon)
 • Kan kobles til alle subwoofere med kabel – trådløst med PULSE SUB
 • Tilkobling for ekstern digital og analog lydkilde (optisk/RCA)
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter, MDC modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og DALI CALLISTO
 • Streaming av din egen musikksamling på PC/Mac, samt nettradio og streamingtjenester på nettet (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)
 • Støtter HD-lyd opp til 24-bit/192kHz
 • Trådløs styring fra både smarttelefon, nettbrett og PC/Mac
 • Kan spille musikk direkte fra USB-lagermedier
 • Kan settes i offline standby når du ikke bruker den (0,5 watt)

Begrensninger

 • Må kobles til TV-en med kabel
 • Noen alternativer støtter enda flere streamingtjenester
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere

Reviews

Tilbehør til Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i

Tekniske spesifikasjoner

Forsterker20 watt
Forvrengning (THD)0,03%
D/A-konvertering lyd24-bit/192kHz - ARM Cortex A9 CPU 1GHz processor
Diskantstørrelse1"
Mellomtonestørrelse2"
Størrelse på basselement4"

Anbefalte produkter