Hopp til innhold
Bluesound
Trådløs adapter

Bluesound RT 100

998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gjør en hvilken som helst subwoofer trådløs med denne smarte adapteren. Genial til hjemmekinoen eller TV-lyd med Bluesound PULSE SOUNDBAR.

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound RT100 – trådløs adapter til alle subwoofere og receivere

  • Kan gjøre en hvilken som helst subwoofer trådløs
  • Kan brukes med alle hjemmekinoreceivere
  • Kan brukes med Bluesounds egen lydplanke/subwoofer
  • Enkel i bruk og tar ingen plass
  • Høykvalitets digital signaloverføring
RT100 er en liten trådløs sender/mottaker som du kan bruke til å koble sammen en hvilken som helst hjemmekinoreceiver eller en Bluesound PULSE SOUNDBAR til en hvilken som helst subwoofer, uten å måtte trekke kabel mellom apparatene. Dette åpner for massevis av nye muligheter for å gi anlegget ditt både bedre utseende og bedre lyd.

Alle subwoofere kan nå bli trådløse
Har du en PULSE SOUNDBAR er du ikke lenger avhengig av Bluesounds egen subwoofer for å få trådløs og god bass i TV-lyden. PULSE SOUNDBAR har allerede en trådløs sender i selve lydplanken, så du trenger bare koble til RT100 som mottaker på subwooferinngangen for å få den bassen du drømmer om. Vel å merke slipper du å samtidig få en lang subwooferkabel – som heller ikke er gratis – gjennom stua.

Med to stk. RT100 kan du gjøre en helt valgfri subwoofer trådløs i en hvilken som helst hjemmekino. Koble den ene RT100 til subwooferutgangen på receiveren, og still den inn til å sende herfra. Den andre RT100 fungerer som mottaker i subwooferen, og så er du oppe og går. Hvis du skulle ønske å koble en trådløs Bluesound PULSE SUB til en vanlig hjemmekinoreceiver, så kan du også gjøre det ved hjelp av RT100.

Digital lyd i høy kvalitet
Den trådløse lyden overføres digitalt og i høy kvalitet, så du kan trygt bruke RT100 uten å være nervøs for at filmlyden din skal blir dårligere. Vær imidlertid oppmerksom på at RT100 akkurat som andre trådløse sendere har en liten tidsforsinkelse i lyden som du må kompensere for på hjemmekinoreceiveren din, slik at timingen passer med resten av systemet. Av denne grunnen er ikke RT100 egnet til tradisjonelle stereoanlegg som ikke har denne justeringsmuligheten.

OBS: RT100 har lyd inn/ut gjennom stereo minijack. De fleste hjemmekinoreceivere og subwoofere har RCA/Phono-tilkoblinger, og du må derfor bruke RCA-til-minijack-adapter(e), som må kjøpes separat.

OBS: RT100 må ha strøm gjennom USB. Hvis det tilkoblede apparatet ikke kan levere dette, så må du bruke en standard USB-strømforsyning/lader, som du kjenner fra f.eks. telefonen din. Denne strømforsyningen må også kjøpes separat (men du har kanskje allerede en liggende i skuffen).

RT100 fås i sort finish.

Tilbehør til Bluesound RT 100

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)20-20.000