Hopp til innhold
Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition Kompakt høyttaler

Bowers & Wilkins805 D3 Prestige EditionKompakt høyttaler (par)

Ultimat lydkvalitet, ultimat teknologi, ultimat finish. For deg som vil ha det fullstendig kompromissløst på alle fronter.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition – kompakthøyttaler i absolutt refarenseklasse med enestående finish

805 D3 Prestige Edition er en unik luksusutgave av B&Ws fantastiske 805 D3 gulvhøyttaler. Den er laget for musikkelskere som stiller fullstendig kompromissløse krav til lydkvalitet og samtidig forlanger finish på et absolutt toppnivå.

For å markere at dette er en fullstendig kompromissløs modell som holder absolutt høyeste standard, så har hver enkelt høyttaler en høyglanspolert og nummerert Prestige Edition metallplate på baksiden. Eksklusiv luksus til minste detalj!

Santos Rosewood og 13 lakkstrøk
Santos Rosewood-trefineren på 805 D3 Prestige Edition er sjelden, bærekraftig og notorisk vanskelig å jobbe med på grunn av de store variasjonene, selv innenfor samme trestamme. Hvert enkelt finerblad er derfor nøye inspisert og fargematchet før lakkering.

Hvert kabinett krever tre lag farge og hele 13 strøk med lakk for å oppnå den enestående, dype glansen. Etter hvert tredje strøk må kabinettet hvile i minst 24 timer før pussing. Deretter lakkeres det enda tre strøk før en ny runde med pussing, og det samme gjentas helt til alle strøkene er påført. Til slutt kommer maskinpolering og håndpolering til absolutt perfeksjon, og så må den ferdige høyttaleren stå i minst to uker for at lakken kan gjennomherde. Først da kan den pakkes ned og sendes til mottakeren.

805 D3 Prestige Edition fås i høyglanslakkert Santos Rosewood finish. Ut over den unike finishen er høyttaleren teknisk identisk med 805 D3 . Stativ er ekstrautstyr.

Høydepunkter

  • Enestående finish i ekte Santos Rosewood
  • Høyglanslakkert med 13 lakkstrøk
  • Nummerert navneplate på baksiden
  • Lydkvalitet i absolutt referanseklasse
  • Teknisk identisk med B&W 805 D3

Tilbehør til Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition

Anbefalte produkter

NAD M33 Stereoforsterker med streaming
Stereoforsterker med streaming
54 998,- / stk
HEGEL H390 Stereoforsterker med streaming
Stereoforsterker med streaming
57 998,- / stk