Hopp til innhold

Bowers & Wilkins

Høyttalerne fra engelske Bowers & Wilkins er det foretrukne verktøy i en lang rekke av verdens profesjonelle lydstudioer. Erfaringene herfra er med på å løfte kvaliteten i alle B&W-produkter opp til toppklassen uansett pris. Dette gjelder også iPod- og streaminghøyttalere.

 • Avansert teknologi
 • Raffinert design
 • Fra kompaktklassen til ekstrem high-end
 • Mange løsninger til iPod, trådløs streaming m.m.
 • Suverent utvalg av innbyggingshøyttalere

109 produkter
109 produkter

  Høyttalerteknologi i verdensklasse

  Engelske Bowers & Wilkins har siden starten i 1966 arbeidet seg frem til dagens posisjon som en av verdens største produsenter av kvalitetshøyttalere. En B&W-høyttaler er et ekstremt avansert og gjennomarbeidet produkt som i utførelse og teknisk konstruksjon alltid ligger i klassens absolutte topp. Dette gjelder både tradisjonelle høyttalere og nye kategorier, som f.eks. alt-i-ett-iPod-høyttalere, hvor B&W la seg i teten tidlig med den ikoniske Zeppelin.

  Toppkvalitet til PC, streaming og bærbar musikk

  B&W var en de første på markedet som tok iPod og streaming seriøst som hi-fi-musikkilder. Den opprinnelige Zeppelin har forlengst blitt trådløs via den smarte AirPlay-teknologien, og familien er utvidet med lekre hodetelefoner, avanserte PC-høyttalere og andre trådløse AirPlay-høyttalere som alle har den gode B&W-lyden tilfelles. Disse ”New Media”-produktene peker alle vei inn i en fremtid hvor kompakt brukervennlighet er en like stor selvfølge som suveren lydkvalitet.

  Superlyd i vegg og tak

  Syns du at god lyd skal høres, men ikke ses? Så klarer du deg svært bra med B&W, som har et suverent godt utvalg av innbyggingshøyttalere til alle formål. Du får små og rimelige modeller, som f.eks. kan gi deg bakgrunnsmusikk fra taket på badet. I den andre enden av skalaen finner du eksklusive high-end-innbyggingshøyttalere til både musikk og hjemmekino. Her får du kompromissløs lydkvalitet som uten problemer kan hamle opp med selv de flotteste tradisjonelle systemer.

  Lytt på proffene – de lytter på B&W

  Uansett om du liker akustisk eller elektrisk musikk vil du være godt rustet med et sett B&W-høyttalere, som du får fra budsjettklassen til den ekstreme high-end-klassen. B&W er ekte allroundere som får både detaljene og musikaliteten frem i alle innspillinger. Av denne grunnen har profesjonelle lydfolk verden over forlengst trykket B&W til brystet som deres foretrukne leverandør. For eksempel i det legendariske Abbey Road-studioet i London, hvor Beatles, Pink Floyd, U2 og en rekke andre store artister har spilt inn musikken sin. Et bedre kvalitetsstempel får du nesten ikke.