HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Moss

Åpningstider

torsdag25. apr10:00 - 20:00
fredag26. apr10:00 - 20:00
lørdag27. apr10:00 - 18:00
søndag28. aprStengt
mandag29. apr10:00 - 20:00
tirsdag30. apr10:00 - 20:00
onsdag01. maiStengt

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: moss@hifiklubben.no

Her finner du oss

Rygge Storsenter, Carlbergveien 2
1526 Moss

Kart

Velkommen til Hi-Fi Klubben Moss!

Vi holder til i underetasjen på Rygge Storsenter vis-a-vis Vinmonopolet og Sport 1.

Uansett om du er på jakt etter full hjemmekino, ny TV eller bare en DAB-adapter så har vi løsningen for deg. I vår butikk har vi alltid de nyeste TV-ene til markedets beste priser og garanti, og anleggene står spilleklare for å gi deg en heidundranes demo. Har du en CD, LP eller en film du vil teste på anlegget i butikken før du kjøper, er du hjertelig velkommen til å ta den med. Om du er av den typen som liker å ta med deg musikken på farten, må du prøve deg i vår hodetelefonvegg. Her er det bare å koble seg på!
Er du interessert i en multiroms lydløsning kan vi tilby hele sortimentet til markedslederen Sonos, samt gode alternativ fra HEOS by Denon og musikkelskerens favoritt, Bluesound.

Å skjule høyttalerne er ingen sak med vårt store utvalg av custom installation-produkter. Bygger du nytt eller renoverer kommer vi gjerne på en gratis befaring for å skreddersy den riktige løsningen for ditt hjem. Vi er selvfølgelig også behjelpelige med frakt og montering av produktene du kjøper hos oss.

Hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp og 6 års garanti på alle produkter!

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her