Hopp til innhold

Trådløs surround med Bluesound

Nå kan du også få overlegne Bluesound-lydopplevelser i surround. Legg til to trådløse bakhøyttalere på din POWERNODE 2i eller PULSE SOUNDBAR 2, så løfter du TV-opplevelsene dine til et helt nytt nivå!

Bluesound er det trådløse musikksystemet for deg som elsker både god lyd og brukervennlighet. Nå har Bluesound blitt oppdatert med surround-funksjonalitet, slik at du kan gjøre om stua til en hjemmekino med superlyd hvis du har den nyeste HDMI-versjonen av POWERNODE 2i eller PULSE SOUNDBAR 2i.

Hvis du legger til to diskre trådløse PULSE FLEX 2i som bakhøyttalere, så får du en herlig surroundfølelse med lyd både forfra og bakfra når du ser filmer og serier eller gamer. Nesten som å være på kino, bare mye enklere og mer praktisk.

Selv om det ikke helt matcher en fullblods 7-kanals hjemmekino, så er denne løsningen et godt skritt på vei, og det er så kompakt og diskre at det glir elegant inn i nesten alle boliginnredninger. Alt sammen går automatisk, uten tungvint oppsett, store apparater og stygge kabler på tvers av stua. Hva mer kan du ønske deg?

Her har vi satt sammen noen pakkeløsninger med Bluesound, som kan gi deg god TV-lyd i surround. Det er penger å spare, uansett om du har Bluesound fra før eller starter helt fra begynnelsen.