Hopp til innhold

Våre butikker holder åpent

Info angående pandemien

Situasjonen rundt Koronavirus / COVID-19 har skapt en rekke nye og store utfordringer for oss alle. I HiFi Klubben tilpasser vi oss kontinuerlig etter de nye retningslinjene og regelverket. Butikkene våre er fremdeles åpne, og du kan fremdeles handle trygt og raskt hos oss, enten du foretrekker personlig service eller nettbutikk.

HiFi Klubbens butikker følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets retningslinjer for rengjøring, hygiene og personalets atferd for å minimere risikoen for smittespredning. Dette gjelder både i butikker, vårt sentrallager og hele veien til deg hvis du velger å bestille på nett. Du kan se mer info på FHI og HelseNorge sine sider.

Varer og levering som normalt
Vi har mange varer på lager, og kan fortsatt levere både i butikken og til din hjemmeadresse, med helt normale leveringstider. Så selv om situasjonen er uvanlig, trenger du ikke gå uten den gode lyden eller TV-en du kanskje ønsker deg. Besøk din  HiFi Klubben-butikk eller kontakt vår kundeservice - vi er klare til å hjelpe deg og besvare alle spørsmål.  

Hente ordre i butikk? Vi bærer det ut i bilen for deg
Hvis du velger å hente din ordre hos nærmeste HiFi Klubben butikk, bærer vi mer enn gjerne dine varer ut i bilen for deg, helt uten nærkontakt. Du kan sitte i bilen og ta det helt med ro. Skriv en kommentar på din ordre eller ring oss på forhånd å avtale utbæring.

Vi er færre på jobb – oppdaterte åpningstider i butikkene
Ansatte med noen som helst sykdom eller form for symptomer holder seg naturligvis hjemme. For å hjelpe til med utfordringer rundt barneomsorg, hjemmekarantene og lignende, justerer vi åpningstidene lokalt for hver butikk. På denne måten kan vi holde butikkene åpne på en måte som tar hensyn til både våre kunder og våre medarbeidere. Nedenfor kan du se våre nåværende åpningstider, og de vil bli oppdatert ved behov. 

>> Se åpningstider <<

Book en demo – også utenfor åpningstid
Hvis du ønsker å oppleve et bestemt produkt i fred og ro, eller sammenligne det med andre alternativer, er vi klare til å gi deg en personlig demonstrasjon når det passer deg. Også utenom vanlig arbeidstid. Du kan kontakte butikken direkte, eller velge "Book en demo" i bunnen alle våre produkters side.