Hopp til innhold

Våre butikker holder åpent

Info angående pandemien

Situasjonen rundt Koronavirus / COVID-19 har skapt og skaper en rekke nye og store utfordringer for oss alle. I HiFi Klubben tilpasser vi oss kontinuerlig etter de gjeldende retningslinjene og det aktuelle regelverket. Alle butikkene våre er i utgangspunktet åpne som normalt, slik at du kan handle trygt og raskt hos oss, enten du foretrekker personlig service eller nettbutikk.
Våre butikker følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for rengjøring, hygiene og personalets adferd for å minimere risikoen for smittespredning. Dette gjelder i butikker, vårt sentrallager og hele veien hjem til deg hvis du velger å bestille på nett. Du kan se mer info om dette på FHI og HelseNorge sine sider.
 
Forsterkede tiltak
Enkelte kommuner har innført forsterkede smittevernstiltak som påvirker driften i noen av våre butikker. De aktuelle butikkene har tilrettelagt for at du fortsatt kan handle hos oss med Klikk & Hent. I tillegg er vi tilgjengelige på telefon, mail og videosamtale i butikkenes åpningstid. Du finner kontaktinfo til butikkene her. Vi har også muligheter for hjemlevering av varer i alle størrelser, så ta kontakt for en løsning tilpasset deg og dine behov. 
 
Følgende butikker er rammet:
 
 
I de berørte butikkene kan vi tilby:
-       Utlevering av varer kjøpt og betalt online
-       Utlevering av service hvor det ikke er betaling involvert
-       Rådgivning og kjøp over telefon, video eller mail til henting i butikkene
-       Levering av varer fra butikkene
-       Montering
 
Utlevering av varer kjøpt og betale online
Når varene er klare for å hentes får du beskjed direkte fra butikken. Butikkene kan kontaktes på telefon innenfor butikkens åpningstid. Du finner kontaktinfo til butikkene her.
 
Hente ordre i butikk? Vi bærer de ut i bilen for deg
Hvis du velger å hente din ordre hos nærmeste HiFi Klubben butikk, bærer vi mer enn gjerne dine varer ut i bilen for deg, helt uten nærkontakt. Du kan sitte i bilen og ta det helt med ro. Skriv en kommentar på din ordre eller ring oss på forhånd å avtale utbæring.
 
Varer og levering som normalt
Vi har mange varer på lager, og kan fortsatt levere både i butikken og til din hjemmeadresse, med normale leveringstider. Selv om situasjonen er uvanlig, trenger du ikke gå uten den gode lyden eller TV-en du kanskje ønsker deg. Besøk din HiFi Klubben-butikk eller kontakt vår kundeservice - vi er klare til å hjelpe deg og besvare alle spørsmål.  
 
Vi er færre på jobb – oppdaterte åpningstider i butikkene
Ansatte med noen som helst sykdom eller form for symptomer holder seg naturligvis hjemme. For å hjelpe til med utfordringer rundt barneomsorg, hjemme-karantene og lignende, kan justerte åpningstider forekomme i hver butikk. På denne måten kan vi holde butikkene åpne på en måte som tar hensyn til både våre kunder og våre medarbeidere. Nedenfor kan du se våre nåværende åpningstider, og de vil bli oppdatert ved behov. 
 
Book en demo – også utenfor åpningstid
Hvis du ønsker å oppleve et bestemt produkt i fred og ro, eller sammenligne det med andre alternativer, er vi klare til å gi deg en personlig demonstrasjon når det passer deg. Også utenom vanlig arbeidstid. Du kan kontakte butikken direkte, eller velge "Book en demo" i bunnen alle våre produkters side. 

Gratis
online produktrådgivning

Akkurat nå oppfordres vi alle til å være hjemme så mye som mulig. Men når du ikke kan komme til oss i HiFi Klubben, så vil vi komme til deg istedenfor - på telefon eller video.
Få gratis online kjøpshjelp - book her