Hopp til innhold

Prøv B&O
Multirom
fritt i 100 dager

Bang & Olufsen er verdenskjente for elegant design, flott finish og god lydkvalitet, og akkurat nå gir vi deg 100 dagers full returrett på utvalgte Beosound multiromshøyttalere. Kampanjen gjelder på alle ordrer til og med 31. mai.

Multirom fra B&O har blant annet Chromecast built-in og AirPlay 2, som er to geniale løsninger for å streame lyd og musikk trådløst på anlegget med en telefon, et nettbrett eller en PC. De fleste musikk-apper (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube m.fl.) støtter begge systemene, og du trenger bare å trykke på et lite ikon, så spiller musikken i stua. Med Spotify Connect kan du også spille mange millioner musikkspor fra den samme Spotify-appen som du allerede er vant til og trives med.

Kampanjebetingelser:

Produktet må være bestilt eller kjøpt innenfor kampanjeperioden, som er fra 12. april 2021 til og med 31. mai 2021. Returretten på 100 dager er gjeldende fra faktureringsdato. Produktet må returneres i samme stand som det ble levert i – i original emballasje med alt tilbehør og annet innhold i esken.