Hopp til innhold

Bedre TV-lyd på den enkle måten

Denon
soundbar

De bittesmå innebygde høyttalerne i TV-en din kan ikke leve opp til den gode bildekvalitet. En lydplanke fra hi-fi-spesialisten Denon er en kompakt og elegant måte å forbedre TV-lyden på, og du får superenkel betjening med på kjøpet. Her ser du noen gode løsninger – velg selv den som passer best for dine behov, TV-en din og lommeboka.

Vil du lytte før du handler? Kom til HiFi Klubben og opplev den Denon-lydplanken du har sett for deg. Vi er klare med råd og veiledning, så du er sikker på at du kommer hjem med den riktige løsningen. En lydplanke fra Denon kan brukes med alle TV-er - også din egen!

God – alt det nødvendige til en god pris

Spar 20%

Denon DHT-S216
Bluetooth
Innebygget

DHT-S216 er en prisgunstig og svært gjennomtenkt lydplanke som vil gi deg langt bedre lyd enn de innebygde TV-høyttalerne, selv uten subwoofer. Du kan få 3D-effekt i lyden, og volumet styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.
Pris: 1 998,-
Kjøp her
Spar 20%

Denon DHT-S316
Subwoofer
medfølger

DHT-S316 er en smart og superslank lydplanke som gir deg langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en. Den trådløse subwooferen gir deg fyldig bass i lyden, uten stygge kabler. Trådløs musikk fra smarttelefonen via Bluetooth.
Pris: 2 398,-
Kjøp her

Bedre – også til trådløs musikk

Spar 20%

Denon DHT-S416
med Chromecast
musikkstreaming

DHT-S416 er en smart og superslank lydplanke med trådløs subwoofer som gir deg langt bedre lyd enn de innebygde høyttalerne i TV-en. Med Chromecast og Bluetooth går det også som en lek å spille trådløs musikk fra smarttelefonen.
Pris: 3 198,-
Kjøp her

Best – surround-følelse og HEOS multirom

Spar 20%

Denon DHT-S716H
Surround
kan kjøpes med

DHT-S716H er en avansert TV-lydplanke som gir deg lyd og brukeropplevelse i særklasse med integrert HEOS musikkstreaming og multirom. Du kan bygge ut med trådløse surround-høyttalere, og med 4 x HDMI kan du koble til alt utstyret ditt.
Pris: 7 198,-
Kjøp her
Spar 20%

Denon Home Sound Bar 550
Surroundfølelse
uten ekstra høyttalere (Dolby Atmos)

Denon Home Sound Bar 550 er en seriøs og brukervennlig lydplanke med eksklusiv finish og lyd med surroundfølelse på TV-en. Du får også hele det trådløse HEOS-universet med på kjøpet, og du kan styre lyden fra TV-fjernkontrollen din. Med Bluetooth.
Pris: 5 518,-
Kjøp her