Hopp til innhold

God, bedre, best

Hvilket anlegg skal du velge?

Ingenting slår et godt stereoanlegg når det er snakk om å få mest mulig musikkglede for pengene. Her viser vi deg noen forslag til hvordan det kan gjøres

Vintermørke og nedstengning er tungt å komme seg gjennom. Men når du uansett sitter mye hjemme, hvorfor ikke bruke musikk til å lyse opp hverdagen litt? God musikk på et godt anlegg gir deg en pustepause fra den store verden og lar deg drømme om den dagen konsertsalene og festivalene åpner opp igjen.

Vi i HiFi Klubben er eksperter på å finne produkter som spiller godt sammen. Her kan du se noen eksempler på gode anlegg i forskjellige størrelser og prisklasser. Hvor mye av det gode vil du ha? Vi står selvfølgelig klare med råd og veiledning.

Kompakte og smarte anlegg med trådløs musikk

God - CEOL N10 + ALTO 5 Mk2 er et genialt og brukervennlig streaming-minianlegg med integrert HEOS multirom til trådløs musikk i hele hjemmet ditt. Du får CD, fleksible tilkoblinger til f.eks. TV samt god hi-fi-lydkvalitet. Sort eller hvit. 

Bedre - Sonos Amp + OBERON 3 er et komplett og trådløst minianlegg i én boks. Her har du alt du trenger for å spille musikk fra streamingtjenester, nettradio og TV i god hi-fi-kvalitet. Klar for multirom med trådløse høyttalere i hele hjemmet ditt.

Best - POWERNODE 2i + 606 Anniversary Edition er et kompakt, trådløst og svært velspillende musikkanlegg for streaming. Her får du alt du trenger for å nyte all verdens musikk med styring direkte fra telefonen din. Også perfekt til TV-lyd.

Gode anlegg til store musikkopplevelser

God - C338 og 606 S2 Anniversary Edition er et stilrent, fullblods hi-fi-stereosystem til både musikk og TV-lyd. Her får du utallige muligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespillerinngang og trådløs musikkstreaming med Chromecast. 

Bedre - NAD C388 + B&W 704 S2 er et avansert hi-fi-stereoanlegg i full størrelse. Massive 2 x 150 strømsterke NAD-watt og en elegant gulvhøyttaler fra B&Ws eksklusive 700-serie gjør deg klar for musikkopplevelser av høy klasse. 

Best - TDAI-1120 med RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION er et unikt og eksklusivt musikkanlegg med streaming. RoomPerfect romkorreksjon gir optimal lyd i nettopp din stue, og de kraftige gulvhøyttalerne er i ekstra elegant Limited Edition jubileumsutgave.