Hopp til innhold

Stor lyd og
store
muligheter

FENRIS-høyttalerserien fra Argon Audio gir deg alt du trenger for TV-lyd og musikk, uten at du trenger å se på et fullt anlegg eller tømme hele bankkontoen din. Her får du ekte hi-fi til lydplankepris!

FENRIS er et komplett musikkanlegg hvor alt er elegant innebygd i høyttalerne. På den måten kan du skjemme bort ørene uten å belaste hjemmeinnredningen med unødvendige apparater og kabler. Du får skikkelig hi-fi-lyd i ekte stereo, trådløs musikk med Bluetooth, superenkel TV-lyd i høy kvalitet samt innganger til andre musikk-kilder inkludert platespiller. Det hele kommer i en enkel og stilig skandinavisk design. Hva mer kan du ønske deg?

Du kan velge mellom tre FENRIS-modeller i forskjellige størrelser og utførelser. Alle har den gode lyden og de smarte funksjonene til felles, så du må bare bestemme deg for hvor mye av det gode du trenger. Skal det være en kompakt modell til bokhylla eller en kraftig gulvhøyttaler som gjør at bass og trommer kan kjennes i mellomgulvet? FENRIS er med på det hele og er designet for det moderne hjemmet, så her er det ingen ting å lure på.

Ta turen innom HiFi Klubben og opplev FENRIS - ekte hi-fi til lydplankepris!

Hvilken
FENRIS
passer for deg?

GOD TV-LYD I STEREO MED
SUPERENKEL
BETJENING

Via HDMI kan du koble til TV-en din i optimal digital lydkvalitet og kontrollere lyden fra din eksisterende TV-fjernkontroll. Da har du både den gode lyden og den praktiske betjeningen, inkludert automatisk av/på. Bare len deg tilbake på sofaen og gled deg over en langt bedre TV-opplevelse.

TRÅDLØS
MUSIKK
I DIN HULE HÅND

Via Bluetooth 5.0 kan du spille av all verdens musikk trådløst og i god kvalitet fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Dette gjelder musikktjenester, din egen musikksamling og andre strømmetjenester som f.eks. YouTube og Netflix. Bluetooth løser saken.

PERFEKT FOR
PLATESPILLEREN
DIN

FENRIS har en dedikert platespillerinngang med innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til vanlig platespiller direkte. Skru opp nostalgien og nyt den varme, knitrende lyden fra favoritt-LP-ene dine.

STOR LYD, BEDRE
GAMING

Du får en mye bedre gaming-opplevelse når lyden også er på topp. For eksempel med et par kompakte FENRIS-høyttalere på skrivebordet og kanskje en subwoofer for å gi ekstra kraft i eksplosjonene. Gamer du på TV-en? Prøv et par heftige gulvhøyttalere!

STILRENT
SKANDINAVISK DESIGN

God lyd er flott, men utstyret skal selvfølgelig også være flott å se på. FENRIS kommer i et enkelt og stilig skandinavisk design, som fungerer både med og uten stoffronter. Velg den finishen som passer best til akkurat din boligstil.

Argon Audio FENRIS-serien

 • FENRIS A4

  • Ekstra kompakte mål
  • 4” bass-element
  • Til mindre rom, skrivebord eller et kompakt TV-møbel
 • FENRIS A5

  • Ekstra bunn og kraft
  • 5,25” bass-element
  • God kompakt allrounder
 • FENRIS A55

  • Råsterk gulvhøyttaler
  • 2 x 5,25” bass-element
  • Til store stuer og store lydopplevelser

Anbefalte
produkter