Hopp til innhold

Opplev trådløs
luksus

Pi7 og Pi5 in-ear-hodetelefonene fra Bowers & Wilkins har tatt verdens hi-fi-anmeldere med storm. Den nye S2-generasjonen er klar til å gi deg enda bedre opplevelser med total trådløs frihet.

På rekordtid har de små True Wireless øreproppene blitt et uunnværlig tilbehør for musikkelskere på farten. Her er du alltid klar for musikk og telefonsamtaler, uansett om du er på reise, trening eller på jobb. Siden du uansett bærer dem med deg overalt, hvorfor ikke velge en modell som skjemmer deg bort litt ekstra?

Unn deg selv
Bowers & Wilkins

Suveren hi-fi og krystallklare anrop rett inn i øregangen.

De nye S2-versjonene av Bowers & Wilkins Pi5 og Pi7 er kanskje de flotteste in-ears du kan finne på markedet i dag. Designet og finishen er fra øverste hylle, og begge modellene gir deg suveren hi-fi og krystallklare anrop rett inn i øregangen. Pi5 S2 gir fantastiske lydopplevelser – Pi7 S2 er uforglemmelig. Du velger!

Hvilken
modell
skal jeg velge?

Her kan du se noen av de viktigste forskjellene og likhetene mellom Pi7 S2 og Pi5 S2. Du kan lese mye mer om de ulike funksjonene på produktsiden for den enkelte modell.

Bowers & Wilkins
en fullblods hi-fi-stamtavle

Høyttalerne fra engelske Bowers & Wilkins har i flere tiår vært fast inventar i et stort antall av verdens profesjonelle lydstudioer, inkludert de legendariske Abbey Road-studioene i London. Erfaringen som er oppnådd her bidrar til å heve kvaliteten på alle B&W-produkter til toppklassen, uavhengig av pris. Dette gjelder også selskapets hodetelefoner, som bygger videre på den stolte fullblods hi-fi-stamtavlen.

Enten du er interessert i akustisk eller elektrisk musikk, vil du være godt utstyrt med et par hodetelefoner fra Bowers & Wilkins. Lyd, design og finish er alltid i forkant av markedet, både når det kommer til in-ears og de lekre modellene i full størrelse. Et trygt valg for alle kresne musikkelskere.

Opplev
verdensklasse
med Bowers & Wilkins