Hopp til innhold
Cerwin-Vega XLS-215 Gulvstående høyttaler

Cerwin-VegaXLS-215Gulvstående høyttaler (par)

Enorm gulvmodell til deg som ikke kan få det høyt nok. Denne høyttaleren spiller som en mindre musikkfestival i stua di.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Cerwin-Vega XLS-215 – en brutal og skremmende rockehøyttaler

Dette produktet er for tungt for oppkravforsendelse. Legg inn bestilling med Visa/MasterCard, avbetaling eller kontakt oss for å få tilsendt faktura (må forhåndsbetales).

XLS-215 er toppmodellen i XLS-serien fra Cerwin-Vega. Dette er en fullstendig hensynsløs høyttaler, laget for sinnsyke volum og brutal, avgrunnsdyp bass. XLS-215 er ikke høyttaleren for deg som vil ha "korrekt" eller superdetaljert lyd. Den er konstruert for å spille høyt – ekstremt høyt. Hvis du spiller pop, rock eller techno på disse monsterne blafrer buksebena og trykket i brystet kan sammenlignes med det du får på livekonserter. Og det gjelder også i store rom, hvis du har nok watt å leke med.

XLS-215 er kraftig oppgradert sammenlignet med forgjengeren CLS-215. Grunnoppskriften er fortsatt to 15"-basselementer i et enormt, nesten 130 cm høyt kabinett, men på innsiden har det virkelig skjedd saker og ting. Kabinettet er ekstra avstivet i basseksjonen, og delefilteret er helt nytt, så XLS-215 både spiller bedre og belaster forsterkeren mindre. Spenn sikkerhetsbeltet og gjør mellomgulvet klart til å bli truffet av lyden fra totalt fire 15-tommers basser – samtidig!

Jo mer watt jo bedre!

Til tross for den enorme størrelsen og de store basselementene er XLS-215 relativt lettdrevne. Det skyldes de svært effektive elementene, som gir en følsomhet på hele 95 dB. I prinsippet kan du spille fryktelig høyt med en forsterker på bare 120-150 watt, men hvis du virkelig vil utnytte høyttaleren, bør du ha en strømsterk forsterker på 300 watt eller mer – gjerne mye mer!

XLS-215 fordøyer alle watt du gir den – den spiller bare bedre og bedre og høyere og høyere jo mer du gir den. Hvis du skulle finne på å overdrive, så er høyttaleren utstyrt med et innebygd sikringskretsløp som beskytter mot overbelastning. Men mest sannsynlig har ørene dine tatt kvelden lenge før den tid.

Reidar Jäger
Hamar
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Reidar Jäger

Vår
Ekspertvurdering

  • Massiv bass
  • Mulighet for ekstremt lydtrykk
  • Mulighet for bi-wiring/bi-amping
  • Sikringskretsløp
  • Støpt aluminiumschassi på basselementene

Videoer om Cerwin-Vega XLS-215

Tekniske spesifikasjoner

Diskantstørrelse1"
Følsomhet95,3 dB
Frekvensområde (-3dB) 38-20.000 Hz
Impedans6 ohm
Mellomtonestørrelse6.5"
Størrelse på basselement15"

Tilbehør til Cerwin-Vega XLS-215