Hopp til innhold
Comply
Skumpropper (sett)

Comply Ear Tips

198,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Dine in-ear-hodetelefoner kan låte og sitte mye bedre. Gi de et par Comply-skumpropper og nyt forskjellen! Fås i flere størrelser.

Les mer:

Beskrivelse

Comply Ear Tips – en genial oppgradering til dine in-ear-hodetelefoner

Ear Tips er løse øreplugger som erstatter de medfølgende gummi- eller silikonproppene på dine in-ear-hodetelefoner. De er laget i det unike Comply memory-skummet, som former seg etter øregangene dine og gir deg en rekke fordeler:

De faller ikke ut. Du får mye bedre bass på grunn av den perfekte tilpasningen til øregangen. Du kan lytte mye lengre av gangen uten tretthet eller irritasjon. Du får maksimal isolering mot støy – alle tiders når du er ute og reiser. Comply Ear Tips får dine in-ear-hodetelefoner til å yte maksimalt uansett modell. T400 passer til de aller fleste av Hi-Fi Klubbens in-ear-modeller, og svært mange andre. Spør oss eller sjekk guiden på www.complyfoam.com . 

Comply skum – et unikt materiale med utallige fordeler
Teknologien bak Comply-skummet stammer fra 80-tallet, da noen forskere hos 3M, ledet av biokjemikeren Bob Oliveira, utviklet grunnlaget for materialet. I 1990 kjøpte Oliveira teknologien og grunnla sitt eget firma, Hearing Components.

Etter mange års arbeid og ytterligere forskning kom de opp med Comply-materialet, som er helt ideelt til in-ear-propper. Firmaet har også en ganske stor pro-avdeling, som lager spesialprodukter til blant annet politiet og militæret. Det understreker at Comply er langt mer enn skumgummi – det er et høyteknologisk materiale som løser til helt spesielle oppgave på en optimal måte.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseT200 - Medium
Vekt produkt (kg)0,19
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)14
Vekt emballasje (kg)0,19
Bredde emballasje11,5