Hopp til innhold
Comply
Skumpropper (sett)

Comply TrueGrip Pro

228,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Universale Comply-skumpropper som former seg etter øregangene dine og gir deg bedre lyd og bedre passform på True Wireless in-ear-hodetelefonene dine.

Les mer:

Beskrivelse

Comply TrueGrip Pro M – ørepropper med memory foam til True Wireless in-ear-hodetelefoner

  • De faller ikke ut – selv ikke ved høy aktivitet.
  • Du får mye bedre bass på grunn av den overlegne tilpasningen til øregangen.
  • Du kan lytte mye lenger uten å bli irritert eller sliten.
  • Du får bedre isolering mot støy, men kan fortsatt få med deg trafikklyder o.l.
  • Du sparer hodetelefonene dine for svette, støv og vann med et innebygget filter i skumproppene.
TrueGrip Pro M er løse ørepropper som kan erstatte gummi- eller silikonøreproppene som fulgte med dine True Wireless in-ear-hodetelefoner. Øreproppene er laget i det unike Comply memory-skummet som former seg etter øregangene dine, og dette gir deg en rekke fordeler.

TrueGrip Pro M får True Wireless-hodetelefonene dine til å yte optimalt til sportsbruk uansett hvilken modell du har. De har fleksibel gummi på innsiden, slik at de kan utvide seg til å passe hodetelefoner i de fleste størrelser.

Comply har laget TrueGrip Pro M-øreproppene kortere enn de vanlige øreproppene deres, slik at True Wireless in-ear-hodetelefonene dine får bedre kontakt med øret ditt og ikke faller ut.

TrueGrip Pro M passer til de fleste True Wireless in-ear hodetelefoner. Men har du et par Jabra-, Sony- eller Sennheiser-modeller, så bør du undersøke om det er en spesifikk modell som passer nettopp dine hodetelefoner.
Comply memory foam – et unikt materiale med utallige fordeler
Teknologien bak Comply-skummet stammer fra 80-tallet da et forskerteam hos 3M ledet av biokjemikeren Bob Oliveira utviklet grunnlaget for materialet. I 1990 kjøpte Oliveira teknologien og grunnla sit eget firma Hearing Components.

Etter årevis med arbeid og ytterligere forskning kom teamet hans opp med Comply-materialet, som er helt ideelt til in-ear-ørepropper. Firmaet har også en ganske stor proffavdeling som lager spesialprodukter til blant annet politi og militære. Dette understreker at Comply er langt mer enn bare skumgummi – det er et høyteknologisk materiale som løser sin helt spesielle oppgave til perfeksjon.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje12
FargeSort
FargebeskrivelseMedium
Høyde emballasje (cm)5
Lengde emballasje (cm)14
Vekt emballasje (kg)0,19
Vekt produkt (kg)0,1