Hopp til innhold
17 796,-par
Forventet på lager søndag 28. juli 2024
  -
Denne superkompakte luksusmodellen vil få deg til å sperre opp både øyne og ører. For deg som vil ha det lille ekstra av både lyd og finish.

Les mer:

Beskrivelse

DALI MENUET SE – superkompakt audiofil høyttaler i unik og eksklusiv finish

 • Unik og eksklusiv finish i høyglanslakkert, ekte trefiner
 • Tekniske løsninger på ekstra høyt nivå
 • Superkompakt design med mange plasseringsmuligheter
 • God bass og dynamikk til størrelsen
 • Spesialdesignet veggfeste fås som ekstrautstyr

MENUET SE er en eksklusiv spesialversjon av DALI MENUET, som har blitt kraftig oppgradert på en rekke kritiske punkter og har fått en spektakulær finish i høyglanspolert, ekte trefiner (Wild Walnut). Hvis hjertet ditt banker for en superkompakt høyttaler, så har du en løsning her som er så nydelig at det nesten gjør vondt – både når det det gjelder finish og lydkvalitet.

Til tross for sine ytterst beskjedne dimensjoner presterer MENUET SE et stort og utrolig musikalsk lydbilde. Du får en ren og forbløffende fyldig bass, en åpen og dynamisk mellomtone og massevis av herlige detaljer i tillegg. Akkurat som standardutgaven – bare markant bedre på alle punkter.

Perfekt for plassering tett på veggen

MENUET SE er designet for å kunne plasseres tett inntil veggen, enten stående på en hylle eller opphengt ved hjelp av DALIs smarte veggfeste (ekstrautstyr). Høyttaleren er konstruert for dette, så du trenger ikke å være redd for rumlende og upresis bass. I et mindre rom fungerer MENUET SE utmerket på egen hånd. I en stor stue kan du supplere med en god subwoofer, slik at du ender opp med et høyt presterende, kompakt full-range-system.

MENUET SE fås med finish i ekte, høyglanslakkert trefinér (Wild Walnut). Spesialdesignet veggfeste fås som ekstrautstyr.

Eksklusive detaljer overalt

Trefineren på MENUET SE er håndplukket og matchet parvis, slik at hvert par er helt unikt. Høyttalerne er omhyggelig testet for hånd av den samme DALI-medarbeideren, og etter den avsluttende kvalitetskontrollen får hvert eksemplar en messingplate på baksiden med medarbeiderens initialer.

Terminalene på MENUET SE er hentet direkte fra DALIs kompromissløse high-end-høyttalerserie EPICON. Her er du sikret optimal kontakt, uansett hvilken kabelløsning du velger. Delefilteret er oppgradert med kostbare Mundorf-kondensatorer som er spesielt utvalgt gjennom grundige lyttetester.

Selve printkortet er oppgradert til et materiale med enda bedre elektriske egenskaper, og alle komponentene er sammenkoblet med kabel i forsølvet OFC-kobber. Alt dette er detaljer som bidrar til å løfte lydkvaliteten opp på et helt nytt nivå.

Ultrakompakt og avansert

Det eksklusive 4,5” bass-/mellomtoneelementet er utstyrt med DALIs unike trefibermembran, som du også finner i deres aller beste høyttalerserier RUBICON og EPICON. Low-loss-konstruksjonen får alle kvalitetene frem i musikken din ved både høyt og lavt volum – en stor fordel, spesielt hvis du for eksempel bruker MENUET SE som luksushøyttaler på soverommet eller hjemmekontoret.

Diskanten er en 28mm softdome med ultralett membran. Den lave massen og den ekstremt kraftige neodymmagneten gjør membranen i stand til å bevege seg lynraskt og ekstremt nøyaktig. Dette utgjør en stor del av hemmeligheten bak det imponerende store og naturlige lydbildet fra MENUET SE.

Toveis med originale løsninger

Kompakte toveishøyttalere har mange entusiastiske tilhengere. Til dels på grunn av de stuevennlige dimensjonene, men også i høy grad av de lydmessige kvalitetene. Det lille frontarealet og den enkle oppbygningen kan få en velkonstruert toveishøyttaler til å prestere et overlegent stereoperspektiv og en stor og musikalsk bass/mellomtone-gjengivelse, som for mange bruker veier opp for de fysiske begrensningene i de dypeste oktavene.

MENUET SE er en bassreflekskonstruksjon, og for å få frem de siste ressursene i bassområdet har DALI valgt en original løsning, nemlig å plassere bassporten skrått nedover rett over høyttalerterminalene på høyttalerens bakside. Den skrå plasseringen gir plass til et lengre refleksrør på innsiden av kabinettet og dermed en lavere tuningsfrekvens enn hva som ellers ville vært mulig. I tillegg er denne plasseringen optimal ved veggmontering av høyttaleren.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Unik og eksklusiv finish i høyglanslakkert, ekte trefiner
 • Tekniske løsninger på ekstra høyt nivå
 • Superkompakt design med mange plasseringsmuligheter
 • God bass og dynamikk til størrelsen
 • Spesialdesignet veggfeste fås som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Naturlige begrensninger i den dypeste bassen
 • Krever en del forsterkereffekt for å spille høyt

Reviews

Videoer om DALI MENUET SE

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)59 - 25000 Hz
KabinettkonstruksjonBass-refleks
Bi-wireNei
Følsomhet86 dB
Delefrekvens3000
Impedans (ohm)4
Diskant28mm Softdome med neodymmagnet
Bass1x 4.5" Low-loss med trefibermembran

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter