Hopp til innhold

DALI

DALI – Danish Audiophile Loudspeaker Industries – ble grunnlagt i 1983 av Peter Lyngdorf, som også er Hi-Fi Klubbens grunnlegger. I dag er DALI en global eksportsuksess, som begeistrer musikkelskere og anmeldere i mer enn 70 land.

  • Kvalitetshøyttalere i alle prisklasser
  • Fås både i tradisjonelt og moderne design
  • Maksimal lydkvalitet for pengene
  • Komplette serier til alle behov
  • Utviklet og designet i Danmark
102 produkter
Kompakt høyttaler
3 996,- / par
Gulvstående høyttaler
11 496,- / par
Kompakt høyttaler
5 996,- / par
Gulvstående høyttaler
41 996,- / par
Gulvstående høyttaler
8 496,- / par
Kompakt høyttaler
11 996,- / par
Gulvstående høyttaler
159 996,- / par
Bluetooth høyttaler
4 298,- / stk
Kompakt høyttaler
19 996,- / par
Veggfeste for høyttalere
398,- / stk
Trådløs hodetelefon
4 398,- / stk
Trådløs hodetelefon
3 198,- / stk

Kvalitet foran moteluner

Siden DALI startet med å produsere høyttalere i 1983 har mange andre produsenter dukket opp og forsvunnet igjen, og den ene motebølgen etter den andre har skylt gjennom hi-fi-universet. DALI har overlevd og hatt stor suksess ved å holde seg til den kunsten de mestrer bedre enn noen andre, nemlig å lage bunnsolide kvalitetshøyttalere med makismal lydvaluta for pengene. Og det gjelder også for innbyggingshøyttalerne og de elegante designmodellene som har kommet de siste årene.

Flott lyd på alle anlegg

En DALI-høyttaler formidler musikken med nærvær, nerve og timing. Lyden kommer virkelig ut i rommet, så du får en autentisk og spennende opplevelse, uansett hva slags musikk du spiller. Høyttalerne er samtidig lettdrevne for forsterkeren, så du kan oppnå flotte resultater på selv mindre stereo- eller surround-anlegg.

Sunne konsepter bak global eksportsuksess

Ved å konsentrere seg om noen sunne grunnprinsipper og ved å forbedre de om igjen og om igjen har DALI skapt en imponerende høyttalerrekke, som inkluderer noen av verdens absolutt beste produkter. Uansett om du beveger deg i økonomiklassen eller den ekstreme high-end-klassen, finner du en DALI-høyttaler blant klassens beste, og i dag velter stjernene og prisene inn fra begeistrede hi-fi-anmeldere over hele kloden.