Hopp til innhold
Denon
Hjemmekinoreceiver

Denon AVR-S650H

4 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

5.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, integrert HEOS, Spotify Connect, AirPlay 2 og platespillerinngang. Avansert receiver til en fornuftig pris.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-S650H – 5.1-kanals hjemmekinoreceiver med 75 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, AirPlay 2 og platespillerinngang

 • Støtter 4K/UHD, HDR10, HLG og Dolby Vision
 • Innebygget HEOS multiromsfunksjon
 • Innebygget wi-fi med Spotify Connect, AirPlay 2 og Bluetooth med toveisfunksjon
 • Stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)
 • Kan fjernstyres med app (iOS/Android)

AVR-S650H er en allsidig 5.1-kanals hjemmekinoreceiver som gir deg en god og økonomisk start på ekte HD-hjemmekino, uten at du trenger å fylle stue og tak med høyttalere. Kan du klare deg med fem kanaler og droppe Dolby Atmos, så får du her massevis av avanserte og praktiske muligheter til en fornuftig pris. For eksempel 75 strømsterke hi-fi-watt*, integrert wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 og ikke minst: integrert HEOS multiromsmusikk.

5 x HDMI og eARC for surroundlyd direkte fra TV-en

Med eARC går det som en lek å få surroundlyd i høy kvalitet rett fra TV-en med én enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyte gaming uten merkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glede deg over Denons smarte ECO Mode, som reduserer energiforbruket markant, i noen tilfeller med helt opptil 50%.

Du får tilkobling til platespiller, og med integrert wi-fi, Bluetooth med toveis-funksjon, Spotify Connect, AirPlay 2 og 5 HDMI-innganger går du ikke tom for muligheter med det første.

Innebygget HEOS multirom og massevis av muligheter

Noe virkelig interessant er at AVR-S650H har innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

Klar til stemmestyring

Allerede nå er AVR-S650H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det vil du kunne bruke stemmestyring på norsk. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med AVR-S650H, for eksempel en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan kjøpes for en relativt billig penge.

*OBS: De oppgitte 75 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-S650H hele 135 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-S650H fås i sort finish.

75 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon

AVR-S650H er en ekte 5-kanals receiver som er bygget opp med 5 identiske effektforsterkere. Hver av disse yter 75 seriøse hi-fi-watt i 8 ohm, og hele signalveien er gjort så kort som mulig for å oppnå maksimal lydkvalitet. Dette inkluderer bruken av kraftige mikroprosessorer, multilags-print og avanserte SMD-moduler (Surface Mount Devices).

De forskjellige analoge og digitale delene i forsterkeren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger bidrar til å sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kretsløp. Den mekaniske konstruksjonen og kjølesystemet er solid og vibrasjonsfritt bygget, og AVR-S650H er også 100% passivt kjølet. Dermed vil du aldri oppleve viftestøy fra kabinettet.

Suveren brukervennlighet og app-fjernkontroll

Allerede under installasjonen kan du nyte den elegante og gjennomtenkte grafiske brukerflaten. Når du for første gang kobler AVR-S650H til TV-en din starter Denons ”Setup Wizard”, som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenifra, og de nye fargekodene gjør det også enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene.

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen vil funksjonen virke i de fleste tilfeller, uansett merke på spilleren din.

Toveis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio) har AVR-S650H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som gjennom iPhone/iPad-en din gir avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Via AirPlay 2 kan du også bruke Siri stemmestyring med AVR-S650H.

I tillegg til AirPlay 2 får du også Spotify Connect – en genial funksjon for deg som trives godt i Spotify-appen. De to løsningene har det til felles at smarttelefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen, og ikke som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. å streame via Bluetooth, og du kan fortsatt spille musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før.

Innebygget Bluetooth gir både deg, familien din og vennene dine enkel tilgang til å spille musikk på anlegget direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Receiveren skrur seg på selv og slår over på riktig inngang når du velger den via Bluetooth. En ny og smart detalj  er at AVR-1600H har fått toveis Bluetooth, slik at den også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med tanke på de mange gode hodetelefonene som etter hvert har kommet på markedet er dette en funksjon som absolutt er verd å merke seg.

Få det beste ut av tapsfrie lydformater

Hvis du tenker i seriøse audifile baner er det ingen vei utenom de tapsfrie FLAC og FLAC-HD-formatene, som AVR-S650H støtter både via nettverk og USB. Og hvis du f.eks. lytter på live-skiver eller klassisk musikk vil du sette pris på at AVR-S650H kan spille ”gapless”, dvs. helt uten pause mellom sporene. Du kan også spille bitstream/DSD og AIFF.

4K-video og kun én HDMI-kabel til TVen

AVR-S650H har 5 HDMI-innganger med HDCP2.3 og HDMI-repeater. Dette betyr i praksis at du kan koble alle de digitale bildekildene dine til receiveren (inkl. 4K) og sende bildet videre til TV-en eller projektoren i optimal digital kvalitet gjennom bare én enkelt kabel. Med eARC kan du til og med sende surroundlyd i retur fra TV-en til receiveren i enda bedre kvalitet enn med vanlig Audio Return Channel.*

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for enkel daglig bruk

Audyssey Dynamic Volume er en smart funksjon som overvåker lydstyrken på programinnholdet og sørger for at det valgte lyttenivået konstant opprettholdes – selv om du skifter signalkilde eller kanal på TVen din. Du trenger ikke lenger å konstant skru lyden opp og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avansert digital ”loudness”-funksjon som tilpasser lyden til lavt volum.

OBS: overnevnte funksjoner er tenkt som hjelp i spesielle situasjoner, typisk sent om kvelden når ungene er lagt. Hvis du ønsker den optimale hi-fi-opplevelsen kan – og bør – du skru av disse funksjonene. Dette er heldigvis ganske enkelt, og du kan lagre opptil fire personlige grunninstillinger, så du enkelt kan veksle mellom f.eks. de optimale innstillingene for film, musikk og kveldsbruk.

* Krever at TVen også støtter Audio Return Channel.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Innebygget HEOS multirom med nettradio
 • Lett tilgjengelige Quick Select-knapper på fronten
 • Stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect og toveis Bluetooth
 • Full HDCP2.3-støtte
 • eARC for optimal overføring av surroundlyd over HDMI fra TV
 • Automatisk Low Latency Gaming Mode via eARC
 • Dolby Vision / HLG / HDR10
 • Platespillerinngang (MM)
 • Grafisk brukerflate med oppsettsguide
 • Støtter streaming av FLAC/FLAC HD/DSD
 • Kan app-styres med Denon 2016 AVR Remote App og HEOS-app (iOS/Android)
 • Smart ECO mode gir opptil 50% lavere energiforbruk

Begrensninger

 • Kun 5 kanaler
 • Ikke Dolby Atmos eller DTS:X
 • Svært få analoge tilkoblinger
 • Ikke HDMI-inngang på fronten
 • Kun standard Audyssey MultEQ romkorreksjon
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering eller oppskalering
 • Stemmestyring krever separat smarthøyttaler (ekstrautstyr)
 • Støtter ikke 8K-video

Tilbehør til Denon AVR-S650H

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)75 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)135 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)100 watt
Forsterkerkanaler5

Anbefalte produkter