Hopp til innhold

DenonAVR-S750HHjemmekinoreceiver

7.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, integrert HEOS, Spotify Connect, platespillerinngang og Dolby Atmos. Her er du klar for det meste!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-S750H – 7.1-kanals hjemmekinoreceiver med 75 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, AirPlay 2, platespillerinngang, Dolby Atmos, og DTS:X

AVR-S750H er en allsidig hjemmekinoreceiver som gir deg en både god og økonomisk start på ekte 7-kanals HD-hjemmekino. Du får blant annet 75 strømsterke hi-fi-watt*, integrert wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay og ikke minst: integrert HEOS multiromsmusikk. Du kan få glede av de nye surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, inkludert Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som gir deg høydefølelse i lyden uten at du trenger å installere høyttalere i taket.

OBS: AVR-S750H er praktisk talt identisk med søstermodellen AVR-X1600H. Du får en anelse færre watt og standard Audyssey MultEQ romkorreksjon i stedet for den mer avanserte XT-utgaven. Til gjengjeld får du lett tilgjengelige Quick Select-knapper på fronten, slik at du kan gå rett til for eksempel gaming- eller kveldsinnstillingene dine med ett enkelt trykk.

6 x HDMI og eARC for surroundlyd direkte fra TV-en
Med eARC går det som en lek å få surroundlyd rett fra TV-en med én enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyte gaming uten merkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glede deg over Denons smarte ECO Mode, som reduserer energiforbruket markant, i noen tilfeller med helt opptil 50%.

Du får tilkobling til platespiller, og med integrert wi-fi, Bluetooth med toveis-funksjon (kommende oppdatering), Spotify Connect, AirPlay 2 og 6 HDMI-innganger (inkl. front) går du ikke tom for muligheter med det første.

Hvis du ikke trenger de analoge videoinngangene og den avanserte videobehandlingen med 2 HDMI-utganger i de større modellene, så får du uvanlig mye kvalitetshjemmekino for pengene med AVR-S750H.

Innebygget HEOS multirom og massevis av muligheter
Noe virkelig interessant er at AVR-S750H har innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

Klar til stemmestyring
Allerede nå er AVR-S750H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det vil du kunne bruke stemmestyring på norsk. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med AVR-S750H, for eksempel en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan kjøpes for en relativt billig penge.

*OBS: De oppgitte 75 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-S750H hele 140 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-S750H fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje44
FargeSort
FargebeskrivelseSort
Høyde emballasje (cm)21
Lengde emballasje (cm)52
Vekt emballasje (kg)10,6
Vekt produkt (kg)8,6

Tilbehør til Denon AVR-S750H

Anbefalte produkter

DALI OBERON 1 Kompakt høyttaler
DALI OBERON 1
Kompakt høyttaler
4 696,- / par
Denon Home 250 Trådløs høyttaler
Trådløs høyttaler
5 498,- / stk