Hopp til innhold
Denon
Hjemmekinoreceiver

Denon AVR-S750H

6 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

7.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, integrert HEOS, Spotify Connect, platespillerinngang og Dolby Atmos. Her er du klar for det meste!

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-S750H – 7.1-kanals hjemmekinoreceiver med 75 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, AirPlay 2, platespillerinngang, Dolby Atmos, og DTS:X

AVR-S750H er en allsidig hjemmekinoreceiver som gir deg en både god og økonomisk start på ekte 7-kanals HD-hjemmekino. Du får blant annet 75 strømsterke hi-fi-watt*, integrert wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay og ikke minst: integrert HEOS multiromsmusikk. Du kan få glede av de nye surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, inkludert Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som gir deg høydefølelse i lyden uten at du trenger å installere høyttalere i taket.

OBS: AVR-S750H er praktisk talt identisk med søstermodellen AVR-X1600H. Du får en anelse færre watt og standard Audyssey MultEQ romkorreksjon i stedet for den mer avanserte XT-utgaven. Til gjengjeld får du lett tilgjengelige Quick Select-knapper på fronten, slik at du kan gå rett til for eksempel gaming- eller kveldsinnstillingene dine med ett enkelt trykk.

6 x HDMI og eARC for surroundlyd direkte fra TV-en
Med eARC går det som en lek å få surroundlyd rett fra TV-en med én enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyte gaming uten merkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glede deg over Denons smarte ECO Mode, som reduserer energiforbruket markant, i noen tilfeller med helt opptil 50%.

Du får tilkobling til platespiller, og med integrert wi-fi, Bluetooth med toveis-funksjon (kommende oppdatering), Spotify Connect, AirPlay 2 og 6 HDMI-innganger (inkl. front) går du ikke tom for muligheter med det første.

Hvis du ikke trenger de analoge videoinngangene og den avanserte videobehandlingen med 2 HDMI-utganger i de større modellene, så får du uvanlig mye kvalitetshjemmekino for pengene med AVR-S750H.

Innebygget HEOS multirom og massevis av muligheter
Noe virkelig interessant er at AVR-S750H har innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

Klar til stemmestyring
Allerede nå er AVR-S750H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det vil du kunne bruke stemmestyring på norsk. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med AVR-S750H, for eksempel en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan kjøpes for en relativt billig penge.

*OBS: De oppgitte 75 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-S750H hele 140 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-S750H fås i sort finish.

75 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon
AVR-S750H er en ekte 7-kanals receiver som er bygget opp med 7 identiske effektforsterkere. Hver av disse yter 75 seriøse hi-fi-watt i 8 ohm, og hele signalveien er gjort så kort som mulig for å oppnå maksimal lydkvalitet. Dette inkluderer bruken av kraftige mikroprosessorer, multilags-print og avanserte SMD-moduler (Surface Mount Devices).

De forskjellige analoge og digitale delene i forsterkeren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger bidrar til å sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kretsløp. Den mekaniske konstruksjonen og kjølesystemet er solid og vibrasjonsfritt bygget, og AVR-S750H er også 100% passivt kjølet. Dermed vil du aldri oppleve viftestøy fra kabinettet.

Dolby Atmos og DTS:X – to veier til den ultimate kinolyden
Med Dolby Atmos kan du få samme lydsystem i din hjemmekino som det som brukes i verdens beste kinosaler . Et stort antall av nyere filmer – f.eks. på Blu-ray – har allerede Dolby Atmos-informasjon i lydsporet. Det er ikke noe du hører i en vanlig HD-hjemmekino, men en rekke effekter og annen lydinfo er faktisk produsert for å bli sendt til Atmos-ekstrahøyttalere – som regel i taket – så lenge du har den nødvendige dekodingen. Du kan koble til Atmos-høyttalere på de to forsterkerkanalene som du ellers ville brukt til bakhøyttalere i et tradisjonelt 7-kanals surroundoppsett. Dette betyr at du med AVR-S750H kan lage en full surroundkino med to Atmos-høyttalere (5.1.2). Det alternative DTS:X-formatet, som ligner Dolby Atmos, støttes også. HDMI-kretsen er klargjort til Atmos fra TV-sendinger via den nye eARC-funksjonen.

Som kronen på verket støtter AVR-1600H også Dolby Atmos Height Virtualization-teknologien, som kan gi en høydedimensjon i lyden fra et høyttalersystem i gulvhøyde. På den måten kan du booste realismen i lydopplevelsene dine uten å installere høyttalere i taket, og effekten virker både med stereo- og multikanalssystemer.

Suveren brukervennlighet og app-fjernkontroll
Allerede under installasjonen kan du nyte den elegante og gjennomtenkte grafiske brukerflaten. Når du for første gang kobler AVR-S750H til TV-en din starter Denons ”Setup Wizard”, som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenifra, og de nye fargekodene gjør det også enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene.

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen vil funksjonen virke i de fleste tilfeller, uansett merke på spilleren din.

Toveis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter
I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio) har AVR-S750H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som gjennom iPhone/iPad-en din gir avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Via AirPlay 2 kan du også bruke Siri stemmestyring med AVR-S750H.

I tillegg til AirPlay 2 får du også Spotify Connect – en genial funksjon for deg som trives godt i Spotify-appen. De to løsningene har det til felles at smarttelefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen, og ikke som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. å streame via Bluetooth, og du kan fortsatt spille musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før.

Innebygget Bluetooth gir både deg, familien din og vennene dine enkel tilgang til å spille musikk på anlegget direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Receiveren skrur seg på selv og slår over på riktig inngang når du velger den via Bluetooth. En ny og smart detalj  er at AVR-1600H har fått toveis Bluetooth, slik at den også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med tanke på de mange gode hodetelefonene som etter hvert har kommet på markedet er dette en funksjon som absolutt er verd å merke seg.

Få det beste ut av tapsfrie lydformater
Hvis du tenker i seriøse audifile baner er det ingen vei utenom de tapsfrie FLAC og FLAC-HD-formatene, som AVR-S750H støtter både via nettverk og USB. Og hvis du f.eks. lytter på live-skiver eller klassisk musikk vil du sette pris på at AVR-S750H kan spille ”gapless”, dvs. helt uten pause mellom sporene. Du kan også spille bitstream/DSD og AIFF.

4K-video og kun én HDMI-kabel til TVen
AVR-S750H har 6 HDMI-innganger med HDCP2.3 og HDMI-repeater. Dette betyr i praksis at du kan koble alle de digitale bildekildene dine til receiveren (inkl. 4K) og sende bildet videre til TV-en eller projektoren i optimal digital kvalitet gjennom bare én enkelt kabel. Med HDMI-inngangen i fronten kan du også i en håndvending koble til kamera, spillkonsoll m.m. uten å måte rote rundt på baksiden av stereobenken din.

Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden i retur fra TVen til receiveren med samme HDMI-kabel, også inkludert Dolby Atmos-informasjon gjennom den avanserte eARC-funksjonen. Det blir ikke særlig mye enklere eller mer elegant enn det.*

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for enkel daglig bruk
Audyssey Dynamic Volume er en smart funksjon som overvåker lydstyrken på programinnholdet og sørger for at det valgte lyttenivået konstant opprettholdes – selv om du skifter signalkilde eller kanal på TVen din. Du trenger ikke lenger å konstant skru lyden opp og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avansert digital ”loudness”-funksjon som tilpasser lyden til lavt volum.

OBS: overnevnte funksjoner er tenkt som hjelp i spesielle situasjoner, typisk sent om kvelden når ungene er lagt. Hvis du ønsker den optimale hi-fi-opplevelsen kan – og bør – du skru av disse funksjonene. Dette er heldigvis ganske enkelt, og du kan lagre opptil fire personlige grunninstillinger, så du enkelt kan veksle mellom f.eks. de optimale innstillingene for film, musikk og kveldsbruk.

* Krever at TVen også støtter Audio Return Channel.

Tilbehør til Denon AVR-S750H

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)8,6
Høyde emballasje (cm)21
Lengde emballasje (cm)52
Vekt emballasje (kg)10,6
Bredde emballasje44

Anbefalte produkter