Hopp til innhold
Denon
Hjemmekinoreceiver

Denon AVR-X1700H

7 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

80 hi-fi-watt, 7.1 kanaler, Dolby Atmos, HEOS multirom, 8K, HDMI 2.1, eARC og inngang for platespiller. Her er du klar for det meste!

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-X1700H – 7.1 kanaler med 80 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirom, AirPlay 2, Dolby Atmos, DTS:X og toveis Bluetooth

 • 7.1-kanals forsterker med 80 hi-fi-watt
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • eARC for overføring av Dolby Atmos-lyd via HDMI fra TV
 • 8K/HDMI 2.1-støtte på 3 x HDMI-inn
 • Integrert HEOS multirom, AirPlay 2, toveis Bluetooth og FM-radio
 • Audyssey MultEQ XT digital romkorreksjon

AVR-X1700H er en allsidig 7.1-kanals hjemmekinoreceiver, som gir deg både en velspillende og økonomisk start på ekte 7-kanals 8K-hjemmekino. Du får 80 strømsterke hi-fi-watt*, og du kan dra nytte av de avanserte surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, inkludert Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som gir deg høydefølelse i lyden, uten at du trenger å installere høyttalere i taket.

Du får også en masse herlige muligheter med integrert HEOS multirom (inkl. nettradio), Spotify Connect, AirPlay 2, platespillerinngang og toveis Bluetooth-funksjon, slik at du også kan få glede av trådløse hodetelefoner med receiveren. AVR-X1700H kan kort sagt nesten alt, og hvis du ikke har spesielle behov eller ambisjoner om å utvide hjemmekinoen til mer enn 7 kanaler, så får du et fantastisk kontrollsenter her, uten at du belaster budsjettet mer enn nødvendig. 

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i høyeste bildekvalitet

I beste Denon-tradisjon er AVR-X1700H stappfull av de aller nyeste og beste HDMI-funksjonene. Du får HDMI 2.1 med full 8K-støtte på hele tre HDMI-innganger, og dermed er du helt klar for fremtidens fabelaktige bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spillkonsoll som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for å gi deg en helt fantastisk gaming-opplevelse i hjemmekinoen. Du får 4K/120Hz-støtte og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier laget for å gi sylskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde ved gaming. 

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du irriterende ventetid og sort skjerm når bildekilden skifter bildefrekvens eller oppløsning. 

Optimal TV-lyd med eARC

Med eARC kan du sende lydsignalet – inkludert Dolby Atmos – i retur gjennom HDMI-kabelen fra TV-en, slik at du også kan få optimale lydopplevelse fra Netflix og alle de andre høyoppløste videotjenestene på nettet. Med dagens streamingmuligheter og gigantiske TV-er på 75” eller enda større trenger du ikke lenger projektor og Blu-ray-spiller for å få en super hjemmekino. AVR-X1700H fikser alt, uansett hvilken løsning du går for. 

*OBS: De oppgitte 80 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X1700H hele 145 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner! 

**HDMI 2.1/8K støttes på 3 x HDMI-inn.

Denon AVR-X1700H fås i sort finish. 

Integrert HEOS, nettradio, FM-radio og utallige avanserte muligheter 

AVR-X1700H har integrert HEOS multirom, slik at du helt uten ekstra apparater har direkte tilgang til all verdens musikk gjennom et raskt voksende antall streamingtjenester. HEOS gir deg også titusenvis av radiostasjoner på nettet, inkludert de landsdekkende radiostasjonene du kjenner allerede.  

Alle streamingmulighetene har du rett under fingertuppene på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten. Hvis du vil ha trådløs musikk i flere rom, så kan du enkelt bygge ut systemet med så mange trådløse HEOS-høyttalere du måtte ønske. Du får i tillegg integrert FM-radio med RDS, slik at du også kan lytte til radio på tradisjonelt vis.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVR-X1700H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du også kunne velge mange andre kommandoer, slik at du får en enda bedre og mer spennende opplevelse. Støtte for stemmestyring på norsk avhenger av hva den aktuelle tjenesten tilbyr. 

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på samme nettverk som AVR-X1700H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan fås for en billig penge.

80 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon

Denons hjemmekinoreceivere er kjent for sin høye lydkvalitet og driftssikkerhet, og det er det god grunn til. Den grunnleggende konstruksjonen av effektdelen bygger nemlig på anerkjente analoge prinsipper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gjennomtestet, raffinert og forbedret gjennom mange modellgenerasjoner. 

AVR-X1700H er en ekte 7-kanals receiver som er bygget opp med 9 identiske effektblokker. De forskjellige analoge og digitale seksjonene i forsterkeren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger bidrar til å sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kretsløp.

Dolby Atmos og DTS:X – flere veier til den ultimate kinolyden 

Med Dolby Atmos kan du få samme lydsystem i din hjemmekino som det som brukes i verdens beste kinosaler, der du er fullstendig omgitt av lyd fra alle kanter, inkludert ovenfra. Mange konsollspill og en lang rekke nyere filmer – f.eks. på Blu-ray eller Netflix – har faktisk allerede Dolby Atmos-informasjon i lydsporet. HDMI-kretsen er også klar for Atmos fra TV-sendinger ved hjelp av eARC-funksjonen.

Du kan koble til Atmos-høyttalere på de to forsterkerkanalene som du ellers ville ha brukt til bakkanaler i et tradisjonelt 7-kanals surroundoppsett. Det betyr at du med AVR-X1700H kan bygge en full surroundhjemmekino med to Atmos-høyttalere (5.1.2.). 

AVR-X1700H støtter også Dolby Atmos Height Virtualization-teknologien, som kan gi en høydedimensjon i lyden fra et høyttalersystem i gulvhøyde. På den måten kan du forbedre realismen i lydopplevelsene dine uten å måtte installere høyttalere i taket, og effekten fungerer både med stereo- og multikanalssystemer. Blant 3D-hyper-surroundformatene finner du i tillegg DTS:X, slik at du kan velge nøyaktig det formatet og det oppsettet du måtte føle for. 

Høy brukervennlighet, Dual Speaker og app-fjernstyring

Allerede under installasjonen kan du nyte den gjennomtenkte brukerflaten. Når du for første gang kobler AVR-X1700H til TV-en din starter Denons ”Setup Wizard”, som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. I denne generasjonen kan du til og med få opp et overblikk over alle lyd- og bildesignalene som går inn og ut av receiveren på skjermen. Alle tiders hjelp til oppsett og eventuell problemløsning.

Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenfra, og fargekodene er også med på å gjøre alt sammen enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene. AVR-X1700H kan huske to forskjellige høyttaleroppsett som du raskt kan skifte mellom (Dual Speaker). Dette kan du bruke til å teste forskjellige innstillinger opp mot hverandre eller til å lagre en favorittinnstilling til for eksempel film og musikk eller en nabovennlig innstilling til lytting sent på kvelden.

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen vil funksjonen virke i de fleste tilfeller, uansett merke på spilleren din.

Toveis Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio og multirom) har AVR-X1700H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som gjennom iPhone/iPad-en din gir avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. Teknologien er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt for deg som trives godt i Spotify-appen. De to løsningene har det til felles at smarttelefonen din fungerer som fjernkontroll til musikk-appen, og ikke som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. å streame via Bluetooth, og du kan fortsatt spille musikken fra den samme musikk-appen som du kjenner fra før. 

Innebygget Bluetooth gir både deg, familien din og vennene dine enkel tilgang til å spille musikk på anlegget direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Receiveren skrur seg på selv, og velger riktig inngang når du velger den via Bluetooth, og den kan huske opptil 8 apparater. Bluetooth-funksjonen er toveis, slik at receiveren også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med de mange gode modellene som etter hvert har dukket opp på markedet er dette en mulighet som absolutt er verdt å merke seg.

8K-video og kun én HDMI-kabel til TV-en

AVR-X1700H har hele 6 HDMI-innganger med HDCP2.3 og oppskalering helt opp til 8K/60Hz oppløsning via HDMI. Dette betyr i praksis at du kan koble til alle dine digitale bildekilder til forsterkeren (inkl. 8K) og sende bildet videre til TV eller projektor i best mulig kvalitet via én kabel. Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden i retur fra TV-en til forsterkeren med samme HDMI-kabel, også inkludert Dolby Atmos-informasjon gjennom eARC-funksjonen.*

OBS: HDMI 2.1/8K støttes på 3 x HDMI-inn og HDMI-ut.

Audyssey, Dynamic Volume og Dynamic EQ for enkel daglig bruk

Audyssey Dynamic Volume er en smart funksjon som overvåker lydstyrken på programinnholdet og sørger for at det valgte lyttenivået konstant opprettholdes – selv om du skifter signalkilde eller kanal på TV-en din. Du trenger ikke lenger å konstant skru lyden opp og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avansert digital ”loudness”-funksjon som tilpasser lyden til lavt volum. 

OBS: ovennevnte funksjoner er tenkt som hjelp i spesielle situasjoner, typisk sent om kvelden når ungene er lagt. Hvis du ønsker den optimale hi-fi-opplevelsen kan – og bør – du skru av disse funksjonene. Dette er heldigvis ganske enkelt, og du kan lagre opptil fire personlige grunninnstillinger, så du enkelt kan veksle mellom f.eks. de optimale innstillingene for film, musikk og kveldsbruk.

* Krever at TV-en også støtter Audio Return Channel / eARC.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 7.1-kanals forsterker
 • HDMI 2.1 / 8K støttes på 3 x HDMI-inn
 • Dolby Atmos med Height Virtualization, DTS:X / Virtual:X
 • Forvalg til 2 brukerdefinerte høyttaleroppsett (Dual Speaker)
 • Audyssey MultEQ XT digital romkorreksjon
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Video-oppskalering (opp til 8K/60 via HDMI)
 • eARC for overføring av Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • FM-radio
 • Integrert HEOS multirom med nettradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support
 • Toveis Bluetooth for trådløse hodetelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Platespillerinngang (MM)
 • Grafisk brukerflate med oppsettsguide
 • Streaming av DSD/SACD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-styres med Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app (iOS/Android)
 • USB-inngang på fronten
 • Smart ECO mode for opptil 50% lavere energiforbruk

Begrensninger

 • Få analoge tilkoblinger
 • Kun én HDMI-utgang
 • Ikke individuell kalibrering av to subwoofere
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering
 • Ikke avansert grafisk brukergrensesnitt
 • Forsterkerdel og video-oppskalering på et enklere nivå i forhold til de større AVR-modellene
 • Zone 2-funksjon kun via evt. ubrukte høytttalerutganger.
 • Stemmestyring krever separat smarthøyttaler (ekstrautstyr)

Reviews

Tilbehør til Denon AVR-X1700H

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)80 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)145 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)120 watt
Forsterkerkanaler7
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter