Hopp til innhold

DenonAVR-X1600HDABHjemmekinoreceiver

7.1 kanaler, 80 hi-fi-watt, integrert HEOS, DAB-radio, Spotify Connect, platespillerinngang og Dolby Atmos. Her er du klar for det meste!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Denon AVR-X1600H DAB – 7.1-kanals hjemmekinoreceiver med 80 hi-fi-watt, DAB-radio, innebygget HEOS multirom, AirPlay 2, platespillerinngang, Dolby Atmos, og DTS:X

AVR-X1600H DAB er en allsidig hjemmekinoreceiver som gir deg en både god og økonomisk start på ekte 7-kanals HD-hjemmekino. Du får blant annet 80 strømsterke hi-fi-watt*, og med tilkobling for platespiller, DAB-radio, HEOS multirom, wi-fi, Bluetooth med toveis-funksjon (kommende oppdatering), Spotify Connect, AirPlay 2 og 6 HDMI-innganger (inkl. front) går du ikke tom for muligheter med det første.

Du kan få glede av de nye surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, inkludert Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som gir deg høydefølelse i lyden uten at du trenger å installere høyttalere i taket.

Med eARC går det som en lek å få surroundlyd rett fra TV-en med én enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyte gaming uten merkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glede deg over Denons smarte ECO Mode, som reduserer energiforbruket markant, i noen tilfeller med helt opptil 50%.

Hvis du ikke trenger de analoge videoinngangene og den avanserte videobehandlingen med 2 HDMI-utganger i de større modellene, så får du uvanlig mye kvalitetshjemmekino for pengene med AVR-X1600H DAB.

Innebygget HEOS multirom og massevis av muligheter
Noe virkelig interessant er at AVR-X1600H DAB har innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

Klar til stemmestyring
Allerede nå er AVR-X1600H DAB klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det vil du kunne bruke stemmestyring på norsk. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket ditt sammen med AVR-X1600H DAB, for eksempel en smarttelefon eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan kjøpes for en relativt billig penge.

*OBS: De oppgitte 80 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X1600H DAB hele 145 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-X1600H DAB fås i sort finish.

Mer bilder av Denon AVR-X1600HDAB

Denon AVR-X1600HDAB Hjemmekinoreceiver

Høydepunkter

  • Støtter 4K/UHD, HDR10, HLG og Dolby Vision
  • Innebygget DAB-radio, HEOS multiromsfunksjon, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz med Roon support, toveis Bluetooth
  • Stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)
  • Dolby Atmos med Height Virtualization og DTS:X / Virtual:X
  • Kan fjernstyres med app (iOS/Android)

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor0,08
Utgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)145 watt
Utgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)120 watt
Utgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)80 watt

Tilbehør til Denon AVR-X1600HDAB

Anbefalte produkter

DALI SPEKTOR 6 Gulvstående høyttaler
DALI SPEKTOR 6
Gulvstående høyttaler
6 636,- / 8 296,- / par
DALI OBERON 1 Kompakt høyttaler
DALI OBERON 1
Kompakt høyttaler
3 756,- / 4 696,- / par
DALI OBERON VOKAL Senterhøyttaler
DALI OBERON VOKAL
Senterhøyttaler
3 678,- / 4 598,- / stk
Denon Home 250 Trådløs høyttaler
Trådløs høyttaler
3 998,- / 4 298,- / stk