Hopp til innhold
Denon
Soundbar høyttaler

Denon DHT-S516H

7 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få fyldig og fin lyd på TV-en, og få et helt univers av trådløs multiromsmusikk med på kjøpet. En seriøs og fleksibel lydplankeløsning.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DHT-S516H – seriøs, velspillende og brukervennlig TV-lydplanke med HEOS multirom og trådløs subwoofer

 • Svært god og fyldig lyd, med trådløs subwoofer
 • Innebygget HEOS multirom toveis Bluetooth
 • , wi-fi og AirPlay2 for trådløs musikkstreaming (Spotify Connect, TIDAL, Roon support m.fl.)
 • Fullverdig HDMI-tilkobling, inkl. CEC/Audio Return Channel
 • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Full multiromsintegrasjon med øvrige HEOS-spiller og høyttalere

DHT-S516H er en kraftig og velspillende lydplanke med integrert trådløs HEOS multiromsstreaming. Med sin kraftige innebygde stereoforsterker og trådløse subwoofer vil den gi deg fyldig og overbevisende lyd i hele stuen, og du kan styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din.

Du får også HDMI-inn/ut med CEC/Audio Return Channel, noe som gjør både tilkobling og betjening mye enklere. Samtidig får du den beste mulige lydkvaliteten fra alt det tilkoblede utstyret ditt, inkludert støtte for høyoppløst 24-bit lyd. Med innebygget Bluetooth kan du spille trådløs musikk rett fra smarttelefonen når det bare skal være så lettvint som mulig.

Enkel styring og total oversikt fra HEOS-appen

Fra smarttelefonen/nettbrettet og den brukervennlige HEOS-appen har du tilgang til hele det trådløse HEOS-universet, inkludert musikktjenester (Spotify Connect, TIDAL m.fl.) og du kan styre musikken på både DHT-S516H og på trådløse HEOS-høyttalere og -musikkstreamere i resten av hjemmet ditt. HEOS-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med albumcover og alle funksjoner.

Du kan plassere DHT-S516H på en hylle sammen med TV-en – det lave designet gjør det enkelt for deg å få plass til den under de fleste TV-er. Ellers kan du bruke et av de inkluderte parene med føtter hvis du f.eks. vil løfte lydplanken over TV-foten.  Du kan også henge opp DHT-S516H på veggen takket være det integrerte "nøkkelhull"-veggfestet. Med den inkluderte monteringsmalen er det lett å bore hullene presist og få et perfekt resultat.

Klar til stemmestyring

DHT-S516H er klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyrings-enhet koblet på nettverket sammen med DHT-S516H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyrings-høyttaler som kan fås for en billig penge.

Denon DHT-S516H er tilgjengelig i sort finish.

Denon DHT-S516H – så enkelt er det å få god lyd på TV-en din 

DHT-S516H er en seriøs og gjennomtenkt løsning for TV-lyd. Denon har valgt en ren stereoløsning for å gi deg en god og naturlig lydopplevelse til både film og musikk. Den medfølgende trådløse subwooferen kan du plassere et diskret sted i stua. Den vil sette en solid prikk over i-en med massevis av bunn og dynamikk – uten stygge kabler over til anlegget.

Systemet hjelper deg naturligvis med oppsettet, slik at alt er på plass raskt og smertefritt. Wi-fi-innstillingene gjøres en gang for alle, som på de andre Denon-produktene med HEOS, og HEOS-appen hjelper deg steg for steg.

Slå på TV-en, velg den ønskede tilkoblingen (HDMI eller optisk), og lær inn kodene fra TV-fjernkontrollen i DHT-S516H med et par enkle tastetrykk. Dette er mye enklere enn det høres ut, og hvis du kobler til DHT-S516H med HDMI, som er den optimale løsningen, trenger du ikke engang gjøre dette. Da går alt nemlig automatisk ved hjelp av den smarte HDMI-CEC-funksjonen.

HEOS by Denon – et trådløst og komplett hi-fi-streamingsystem til hele hjemmet ditt

HEOS er et komplett og fleksibelt hi-fi streamingsystem. Det er utviklet av Denon, som er en av verdens eldste og mest hederkronede hi-fi produsenter. HEOS gir deg en unik kombinasjon av lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i topp i et spennende og raskt voksende marked.

I dag kan du velge mellom en lang rekke Denon-produkter med integrert HEOS, inkludert stereo- og hjemmekinoreceivere, lydplanker, musikkstreamere og trådløse høyttalere. Med dette systemet kan du fylle hele huset med trådløs musikk i høy lydkvalitet, og du kan lett og elegant fjernstyre alt sammen fra en app fra smarttelefonen eller nettbrettet (iOS/Android).

Siden HEOS i stor grad er et programvarebasert produkt, kan du se frem til en rekke nye funksjoner underveis, f.eks. integrasjon av flere musikktjenester. Disse oppdateringene vil bli gjort tilgjengelige over nettet etter hvert som de blir klare. På denne måten blir HEOS-systemet bedre og bedre – helt automatisk!

Unik og super integrasjon med Denon hi-fi-systemer

HEOS er laget for å integrere perfekt med eksisterende Denon stereo- eller hjemmekinoanlegg. En lang rekke modeller har allerede fått integrert HEOS, og ellers kan du raskt og enkelt legge til en trådløs HEOS Link musikkstreamer til forsterkeren eller receiveren din.

Link sørger selv for å slå på anlegget når du aktiverer HEOS-appen. I tillegg kobler den seg til forsterkerens/receiverens egen volumkontroll, slik at alt kan styres fra appen. På denne måten får du både full brukervennlighet fra det trådløse systemet og den høye lydkvaliteten fra et skikkelig hi-fi-anlegg. En unik og gjennomtenkt detalj som løfter din HEOS-opplevelse helt i toppklassen.

Nyt musikk fra hele verden med Spotify Connect, TIDAL og mange flere

Streamingtjenestene TIDAL, Deezer og flere andre er fullt integrert i HEOS. Du får også Spotify Connect-støtte, slik at du kan spille alle de mer enn 20 millioner låtene fra samme Spotify-app som du allerede kjenner godt fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du kan også lytte til tusenvis av nettradiostasjoner, og du kan koble til et eksternt USB-lagringsmedium eller en analog lydkilde, og streame musikken herfra og ut på hele HEOS-systemet ditt.

HEOS-appen – trådløs brukervennlighet i særklasse

HEOS er laget for trådløs wi-fi-styring med en gratis HEOS-app (Apple iOS/Android). Så hvis du allerede har en smarttelefon eller et nettbrett, så er du klar til å nyte musikk med en brukervennlighet du ikke har sett maken til.

HEOS-appen fås på norsk, og om du spiller musikk fra din egen samling eller via nettet, har du alt tilgjengelig rett fra hånden. Det lekre og hurtige brukergrensesnittet gir deg et meget godt overblikk, og med albumcover og tydelig informasjon om låter, album og kunstnere, er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.

HEOS har naturligvis tenkt på hele familien når det gjelder bruken av systemet. I mange andre streamingsystemer er hele familien sammen om det samme oppsettet, spillelister, spillekø osv. I HEOS kan hver bruker få sin helt personlige brukerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne spillelister, dine favoritter, din spillehistorikk, din Spotify-konto med dine spillelister etc. Og omvendt, hvis familiens tenåring logger på HEOS fra sin enhet, vil han/hun se sin egen historikk, foretrukne innstillinger osv.

Raskt og enkelt oppsett

HEOS er enkelt å sette opp, også om du er uinteressert i datamaskiner og nettverksinnstillinger. Når du første gang setter opp en HEOS-enhet, skal du bare ha adgangsnøkkelen til ditt trådløse nettverk tilgjengelig – så er oppsettet i de aller fleste tilfellene kjapt og smertefritt overstått. Alle nye HEOS-enheter legges til lynhurtig helt uten nettverkskunnskaper og koder. Hvis du likevel skulle ha behov for hjelp, er vi i HiFi Klubben naturligvis glade for å hjelpe deg.

Trådløs hi-fi i hele hjemmet ditt

HEOS er også et fremragende multiromssystem, som kan sende musikk ut i hvert hjørne i hjemmet ditt. Du velger bare en passende HEOS-høyttaler eller -musikkspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad m.m. Kun fantasien og økonomien setter grensene, og HEOS begrenser ikke kvalitetsnivået. Du kan selv bestemme for godt ditt stereo- eller hjemmekinoanlegg skal være. Det er bare å velge fritt i hyllene blant Denons mange stereoforsterkere eller hjemmekinoreceivere.

Fra din app fjernkontroll styrer du musikkvalg og lydnivå individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille samme musikk i hele huset, eller gruppere utvalgte rom, f.eks. slå sammen stue og kjøkken.

HEOS krever ikke innbygging eller kabelstrekking fra rom til rom, slik at du kjapt kan utvide systemet til flere rom. Og hvis du en dag skal flytte, kan du i en håndvending pakke hele stasen ned og ta det med deg. Er du i gang med å bygge nytt eller bygge om, kan du alternativt trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige avspillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. HEOS gir deg alle muligheter.

Vær oppmerksom på at HEOS gir deg mulighet til å velge mellom to forskjellige standby-innstillinger, nettverk-standby og dvale (deep standby). Hvis du vil at spilleren din alltid skal være klar til bruk, for eksempel til TV-en eller hovedanlegget i stuen, velger du den første innstillingen.

I de rommene der du ikke trenger å spille musikk like ofte kan du velge dvale. Da trenger du bare å trykke på spilleren og vente et øyeblikk før den er klar til bruk. Standby-forbruket er til gjengjeld helt nede på 0,5 watt – det samme nivået som f.eks. Denons miljøvennlige hjemmekinoreceivere. Det er absolutt noe som bidrar til å gjøre strømregningen din mer grønn i lengden

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Meget god lydkvalitet til å være en lydplankeløsning
 • Fyldig bass takket være medfølgende trådløs subwoofer
 • Integrert HEOS multirom, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support, toveis Bluetooth
 • Enkelt oppsett og brukervennlig app-styring (Apple iOS/Android)
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • Støtter Spotify Connect, TIDAL (WiMP), Napster, Deezer, m.fl.
 • Nettradio (TuneIn)
 • Fullverdig HDMI-tilkobling inkl. CEC/Audio Return Channel
 • Støtte for høyoppløst 24-bit lyd
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-spillere og -høyttalere
 • Integrert veggfeste
 • Plasseringsvennlig lavt design, inkl. to valgfrie sett med føtter

Begrensninger

 • Kan ikke bygges ut med trådløse surround-bakhøyttalere
 • Tilkobling av TV krever kabel (HDMI, optisk eller analog minijack), resten er trådløst
 • Kun navigasjon via app (ikke PC/Mac)
 • Ekte hi-fi krever fremdeles en god forsterker og separate høyttalere

Videoer om DHT-S516H

Tilbehør til Denon DHT-S516H

Tekniske spesifikasjoner

Subwoofer medfølgerJa
RadiotypeInternet radio
Integrert veggfesteJa
MultiromJa
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, Deezer, Napster, Tunein

Anbefalte produkter