Hopp til innhold
Denon
Soundbar høyttaler

Denon DHT-S716H

8 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Avansert TV-lydplanke med god lyd, integrert HEOS og mulighet for trådløse surround-bakhøyttalere og trådløs subwoofer.

Les mer:

Beskrivelse

Denon DHT-S716H – avansert TV-lydplanke med utallige muligheter

 • Lyd og tilkoblingsmuligheter i toppklasse til å være en lydplanke – 4 x HDMI
 • Kan bygges ut med trådløse surround-bakhøyttalere og trådløs subwoofer (ekstrautstyr)
 • Integrert HEOS multirom, Bluetooth og wi-fi
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Full trådløs multiroms-integrasjon med øvrige HEOS-spillere og -høyttalere

DHT-S716H er en avansert TV-lydplanke som gir deg en lyd og en brukeropplevelse i særklasse. Med hele fire HDMI-innganger kan du koble til alt utstyret ditt, og du får også HDMI-inn/ut med CEC/Audio Return Channel, noe som gjør både tilkobling og bruk mye enklere. Samtidig får du høyest mulig lydkvalitet fra alt det tilkoblede utstyret ditt samt støtte for høyoppløst 24-bit-lyd.

DHT-S716 spiller fint og fyldig alene, men det kan bli enda bedre. Du kan nemlig kjøpe trådløse Denon-høyttalere som surround-bakkanaler og en trådløs Denon subwoofer i tillegg. Da kommer du så tett på den autentiske kinofølelsen som det går an å komme uten å samtidig få et separat anlegg med tilhørende kabler i stua. Gled deg til å nyte overbevisende kvalitetslyd fra TV-en din!

Enkel betjening og all verdens musikk med HEOS-appen

Med smarttelefonen/nettbrettet ditt og den brukervennlige HEOS-appen har du tilgang til hele det trådløse HEOS-universet, inkludert musikktjenester (Spotify Connect, TIDAL m.fl.), og du kan styre all musikken på både DHT-S716H og trådløse HEOS-høyttalere og -musikkstreamere i resten av hjemmet ditt. HEOS-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med albumcovere og alle funksjoner. Med integrert Bluetooth kan du også spille trådløs musikk direkte fra smarttelefonen når det bare skal være så enkelt som mulig.

Du kan plassere DHT-S716H på en hylle sammen med TV-en – det lave designet gjør det enkelt for deg å få plass til den under de fleste TV-er. Ellers kan du bruke et av de inkluderte parene med føtter hvis du f.eks. vil løfte lydplanken over TV-foten.  Du kan også henge opp DHT-S716H på veggen takket være det integrerte "nøkkelhull"-veggfestet. Med den inkluderte monteringsmalen er det lett å bore hullene presist og få et perfekt resultat.

Klar til stemmestyring

DHT-S716H er klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne bruke mange andre kommandoer, slik at du får en helt ny opplevelse med Denon-produktet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyrings-enhet koblet på nettverket sammen med DHT-S716H. Dette kan for eksempel være en smarttelefon eller en separat stemmestyrings-høyttaler som kan fås for en billig penge.

Denon DHT-S716H er tilgjengelig i sort finish. Kompakt IR-fjernkontroll medfølger.

Denon DHT-S716H – så enkelt er det å få god lyd på TV-en din 

HEOS-appen hjelper deg med oppsettet, slik at alt er klart raskt og smertefritt. Wi-fi-innstillingene gjøres én gang for alle, akkurat som på de andre Denon-produktene med HEOS, og appen hjelper deg steg for steg.

Slå på TV-en, velg den ønskede tilkoblingen (HDMI eller optisk), og lær inn kodene fra TV-fjernkontrollen i DHT-S716H med et par enkle tastetrykk. Dette er mye enklere enn det høres ut, og hvis du kobler til DHT-S716H med HDMI, som er den optimale løsningen, trenger du ikke engang gjøre dette. Da går alt nemlig automatisk ved hjelp av den smarte HDMI-CEC-funksjonen.

HEOS by Denon – et trådløst og komplett hi-fi-streamingsystem til hele hjemmet ditt

HEOS er et komplett og fleksibelt hi-fi-streamingsystem. Det er utviklet av Denon, som er en av verdens eldste og mest hederkronede hi-fi produsenter. HEOS gir deg en unik kombinasjon av lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i topp i et spennende og raskt voksende marked.

I dag kan du velge mellom en lang rekke Denon-produkter med integrert HEOS, inkludert stereo- og hjemmekinoreceivere, lydplanker, musikkstreamere og trådløse høyttalere. Med dette systemet kan du fylle hele huset med trådløs musikk i høy lydkvalitet, og du kan lett og elegant fjernstyre alt sammen fra en app fra smarttelefonen eller nettbrettet (iOS/Android).

Siden HEOS i stor grad er et programvarebasert produkt, kan du se frem til en rekke nye funksjoner underveis, f.eks. integrasjon av flere musikktjenester. Disse oppdateringene vil bli gjort tilgjengelige over nettet etter hvert som de blir klare. På denne måten blir HEOS-systemet bedre og bedre – helt automatisk!

Unik og super integrasjon med Denon hi-fi-systemer

HEOS er laget for å integrere perfekt med eksisterende Denon stereo- eller hjemmekinoanlegg. En lang rekke modeller har allerede fått integrert HEOS, og ellers kan du raskt og enkelt legge til en trådløs HEOS Link musikkstreamer til forsterkeren eller receiveren din.

Link sørger selv for å slå på anlegget når du aktiverer HEOS-appen. I tillegg kobler den seg til forsterkerens/receiverens egen volumkontroll, slik at alt kan styres fra appen. På denne måten får du både full brukervennlighet fra det trådløse systemet og den høye lydkvaliteten fra et skikkelig hi-fi-anlegg. En unik og gjennomtenkt detalj som løfter din HEOS-opplevelse helt i toppklassen.

Nyt musikk fra hele verden med Spotify Connect, TIDAL og mange flere

Streamingtjenestene TIDAL, Deezer og flere andre er fullt integrert i HEOS. Du får også Spotify Connect-støtte, slik at du kan spille alle de mer enn 20 millioner låtene fra samme Spotify-app som du allerede kjenner godt fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du kan også lytte til tusenvis av nettradiostasjoner, og du kan koble til et eksternt USB-lagringsmedium eller en analog lydkilde, og streame musikken herfra og ut på hele HEOS-systemet ditt.

HEOS-appen – trådløs brukervennlighet i særklasse

HEOS er laget for trådløs wi-fi-styring med en gratis HEOS-app (Apple iOS/Android). Så hvis du allerede har en smarttelefon eller et nettbrett, så er du klar til å nyte musikk med en brukervennlighet du ikke har sett maken til.

HEOS-appen fås på norsk, og om du spiller musikk fra din egen samling eller via nettet, har du alt tilgjengelig rett fra hånden. Det lekre og hurtige brukergrensesnittet gir deg et meget godt overblikk, og med albumcover og tydelig informasjon om låter, album og kunstnere, er det en ren fornøyelse å gå på oppdagelsesferd i mulighetene.

HEOS har naturligvis tenkt på hele familien når det gjelder bruken av systemet. I mange andre streamingsystemer er hele familien sammen om det samme oppsettet, spillelister, spillekø osv. I HEOS kan hver bruker få sin helt personlige brukerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne spillelister, dine favoritter, din spillehistorikk, din Spotify-konto med dine spillelister etc. Og omvendt, hvis familiens tenåring logger på HEOS fra sin enhet, vil han/hun se sin egen historikk, foretrukne innstillinger osv.

Raskt og enkelt oppsett

HEOS er enkelt å sette opp, også om du er uinteressert i datamaskiner og nettverksinnstillinger. Når du første gang setter opp en HEOS-enhet, skal du bare ha adgangsnøkkelen til ditt trådløse nettverk tilgjengelig – så er oppsettet i de aller fleste tilfellene kjapt og smertefritt overstått. Alle nye HEOS-enheter legges til lynhurtig helt uten nettverkskunnskaper og koder. Hvis du likevel skulle ha behov for hjelp, er vi i HiFi Klubben naturligvis glade for å hjelpe deg.

Trådløs hi-fi i hele hjemmet ditt

HEOS er også et fremragende multiromssystem, som kan sende musikk ut i hvert hjørne i hjemmet ditt. Du velger bare en passende HEOS-høyttaler eller -musikkspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad m.m. Kun fantasien og økonomien setter grensene, og HEOS begrenser ikke kvalitetsnivået. Du kan selv bestemme for godt ditt stereo- eller hjemmekinoanlegg skal være. Det er bare å velge fritt i hyllene blant Denons mange stereoforsterkere eller hjemmekinoreceivere.

Fra din app fjernkontroll styrer du musikkvalg og lydnivå individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille samme musikk i hele huset, eller gruppere utvalgte rom, f.eks. slå sammen stue og kjøkken.

HEOS krever ikke innbygging eller kabelstrekking fra rom til rom, slik at du kjapt kan utvide systemet til flere rom. Og hvis du en dag skal flytte, kan du i en håndvending pakke hele stasen ned og ta det med deg. Er du i gang med å bygge nytt eller bygge om, kan du alternativt trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige avspillere og forsterkere sentralt i et teknisk rom. HEOS gir deg alle muligheter.

Vær oppmerksom på at HEOS gir deg mulighet til å velge mellom to forskjellige standby-innstillinger, nettverk-standby og dvale (deep standby). Hvis du vil at spilleren din alltid skal være klar til bruk, for eksempel til TV-en eller hovedanlegget i stuen, velger du den første innstillingen.

I de rommene der du ikke trenger å spille musikk like ofte kan du velge dvale. Da trenger du bare å trykke på spilleren og vente et øyeblikk før den er klar til bruk. Standby-forbruket er til gjengjeld helt nede på 0,5 watt – det samme nivået som f.eks. Denons miljøvennlige hjemmekinoreceivere. Det er absolutt noe som bidrar til å gjøre strømregningen din mer grønn i lengden.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Meget god lydkvalitet til å være en lydplankeløsning
 • Kan bygges ut med trådløse surround-bakhøyttalere og trådløs subwoofer
 • Enkelt oppsett og brukervennlig HEOS-app
 • Integrert HEOS multirom, Bluetooth og wi-fi
 • Musikkstreaming med Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer m.fl.
 • Internett-radio (TuneIn)
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • 4 x HDMI inn, med CEC/Audio Return Channel
 • Volum kan styres fra eksisterende TV-fjernkontroll
 • Støtte for høyoppløst 24-bit-lyd
 • Full trådløs integrasjon med øvrige HEOS-spillere og -høyttalere
 • Integrert veggfeste
 • Plasseringsvennlig lavt design, føtter medfølger

Begrensninger

 • Tilkobling av TV krever kabel (HDMI, optisk eller analog minijack), resten er trådløst
 • Trådløs subwoofer er ekstrautstyr
 • Ikke AirPlay 2
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere

Videoer om DHT-S716H

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
RadiotypeInternet radio
Integrert veggfesteJa
Spikes inkludertJa
MultiromJa
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster, Tunein
StemmestyringVia ekstern smarthøyttaler

Anbefalte produkter