Hopp til innhold
DIVERSE iPort xPRESS Fjernkontroll

DIVERSEiPort xPRESSFjernkontroll

Styr musikkvalg og volum på Sonos med enkle trykknapper. Smart, liten wi-fi-fjernkontroll som kan plasseres overalt. For Apple iOS.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

iPort xPRESS – enkel og kompakt fjernkontroll med trykknapper til Sonos-systemet ditt

xPRESS er en genial, ultrakompakt wi-fi-fjernkontroll til Sonos-systemet ditt. Med lett tilgjengelige trykknapper kan du styre musikkvalg eller volum i de rommene du måtte ønske. Du trenger verken å ha smarttelefonen eller Sonos-appen for hånden, og det gjør tingene mye lettere hvis du for eksempel bare skal stoppe musikken fordi telefonen ringer.

Det finnes mange andre Sonos-fjernkontroller på markedet, men stort sett alle er basert på Bluetooth-teknologi og er helt avhengig av en iPhone eller iPad i hjemmet. Det betyr at disse alternative fjernkontrollene ikke fungerer hvis din iPad/iPhone går tom for batteri eller er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

xPRESS har derimot direkte wi-fi-kontakt med Sonos-systemet, slik at du alltid har en stabil forbindelse. Det innebygde batteriet trenger lading ca. en til to ganger i måneden (USB-ladekabel medfølger). 

Kan plasseres overalt
Du kan bruke xPRESS i hånden, men du kan også velge å montere den fast på veggen, for eksempel ved inngangen til et rom. Den har en innebygget magnet, slik at du kan plassere den på en kjøleskapsdør, på anlegget ditt eller andre steder med en magnetisk overflate. Ellers kan du bruke det fikse lille veggfestet med innbygget magnetplate, som følger med.

xPRESS er utviklet i offisielt samarbeid med Sonos for å sikre best mulig brukervennlighet og stabilitet. Software og funksjoner vil bli løpende oppdatert akkurat som resten av Sonos-systemet ditt.

xPRESS fås i hvit finish. Micro-USB ladekabel medfølger.

Obs: Den hvite dekorasjonsplaten er ekstratilbehør og følger ikke med produktet. 

Her kan du se hvordan du bruker iPort eXPRESS

 Videoer om DIVERSE iPort xPRESS

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje3
FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Høyde emballasje (cm)13
Lengde emballasje (cm)7
Vekt emballasje (kg)0,24
Vekt produkt (kg)0,24