Hopp til innhold
Fjernkontroll

DIVERSE iPort xPRESS

1 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Styr musikkvalg og volum på Sonos med enkle trykknapper. Smart, liten wi-fi-fjernkontroll som kan plasseres overalt. For Apple iOS.

Les mer:

Beskrivelse

iPort xPRESS – enkel og kompakt fjernkontroll med trykknapper til Sonos-systemet ditt

xPRESS er en genial, ultrakompakt wi-fi-fjernkontroll til Sonos-systemet ditt. Med lett tilgjengelige trykknapper kan du styre musikkvalg eller volum i de rommene du måtte ønske. Du trenger verken å ha smarttelefonen eller Sonos-appen for hånden, og det gjør tingene mye lettere hvis du for eksempel bare skal stoppe musikken fordi telefonen ringer.

Det finnes mange andre Sonos-fjernkontroller på markedet, men stort sett alle er basert på Bluetooth-teknologi og er helt avhengig av en iPhone eller iPad i hjemmet. Det betyr at disse alternative fjernkontrollene ikke fungerer hvis din iPad/iPhone går tom for batteri eller er utenfor Bluetooth-rekkevidde.

xPRESS har derimot direkte wi-fi-kontakt med Sonos-systemet, slik at du alltid har en stabil forbindelse. Det innebygde batteriet trenger lading ca. en til to ganger i måneden (USB-ladekabel medfølger). 

Kan plasseres overalt
Du kan bruke xPRESS i hånden, men du kan også velge å montere den fast på veggen, for eksempel ved inngangen til et rom. Den har en innebygget magnet, slik at du kan plassere den på en kjøleskapsdør, på anlegget ditt eller andre steder med en magnetisk overflate. Ellers kan du bruke det fikse lille veggfestet med innbygget magnetplate, som følger med.

xPRESS er utviklet i offisielt samarbeid med Sonos for å sikre best mulig brukervennlighet og stabilitet. Software og funksjoner vil bli løpende oppdatert akkurat som resten av Sonos-systemet ditt.

xPRESS fås i hvit finish. Micro-USB ladekabel medfølger.

Obs: Den hvite dekorasjonsplaten er ekstratilbehør og følger ikke med produktet. 

Her kan du se hvordan du bruker iPort eXPRESS

 Enkelt oppsett og masse muligheter
Det innledende oppsettet gjøres én gang for alle i den tilhørende iPort Connect-appen (iOS). Det er overstått på et par minutter, og så kan du sette i gang med å tilpasse xPRESS til akkurat det rommet og de musikalske favorittene du måtte ønske.

I utgangspunktet kan du bruke xPRESS som en helt vanlig fjernkontroll. Det er en PLAY/PAUSE-knapp som starter og stopper musikken. Det er knapper til å skru volumet opp og ned, og SKIP-knappen får Sonos til å hoppe til det neste sporet.

En xPRESS fjernkontroll settes opp til å styre én enkelt høyttaler eller en hel Sonos-gruppe, og du kan innkode nettradiostasjoner og hele familiens favorittspillelister og skifte mellom dem bare ved å trykke på stjerneknappen. Det er massevis av smarte muligheter, og hvis du vil ha samme enkle styring i andre rom, så kan du legge til flere xPRESS i systemet og plassere dem i de aktuelle rommene.

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Vekt produkt (kg)0,24
Høyde emballasje (cm)13
Lengde emballasje (cm)7
Vekt emballasje (kg)0,24
Bredde emballasje3