Hopp til innhold
998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få smart 1-knapps hurtigstyring av Sonos-høyttalere og mange andre apparater i smart-hjemmet ditt. Genialt system som gir deg ny trådløs frihet.

Les mer:

Beskrivelse

Flic Hub – smart nettverksadapter med direkte wi-fi-styring av Sonos og andre apparater gjennom Flic Smart Button.

Flic Hub er en smart liten nettverksadapter som gjør det mulig å styre Sonos-høyttalere og andre wi-fi-baserte apparater direkte fra Flic Smart Button, uten at prosessen trenger å gå gjennom smarttelefonen. Smart Button sender kommandoen din til Hub gjennom Bluetooth, før Hub konverterer signalet til wi-fi og sender det videre til det valgte apparatet ditt. Dette er mer stabilt, og det gir deg mer frihet og langt flere muligheter enn med knappen alene.

Med Flic Hub får du for eksempel alle funksjonene som du normalt har tilgang til med knappene på en Sonos-høyttaler (play/pause/volum m.m.), men du kan også f.eks. starte en spilleliste fra Spotify. Pluss styre mange andre smart-komponenter, som for eksempel lys fra Philips Hue. Eller du kan sette opp hurtiganrop til utvalgte kontakter i kontaktlisten – du velger helt selv.

Flic Hub tar Flic-oppsettet ditt og Smart Home til neste nivå. Du er ikke avhengig av at smarttelefonen din er i nærheten, så systemet er alltid klart til bruk for hele familien. Og du kan koble på helt opptil 60 knapper med hver sine individuelle funksjoner!

Enda mer kontroll med IR-blaster
Flic Hub kan også utvides med en liten infrarød sender (IR-blaster) som kan lære de infrarøde signalene fra fjernkontrollen til anlegget ditt eller TV-en. Dette betyr at du ved hjelp av en Smart Button kan få en rask snarvei til funksjonene på fjernkontrollen din, også hvis det aktuelle apparatet ikke har innebygget nettverk. Da er du klar for hurtigstyring av TV, anlegg eller nesten hva som helst som er utstyrt med en fjernkontroll.

Vær oppmerksom på at din Flic Hub og IR-blaster må plasseres relativt tett på apparatet (f.eks. TV-en), slik at det er innenfor rekkevidden til IR-signalet.

Flic Hub fås i hvit finish. 1 stk. Flic Smart Button følger med.

Tilbehør til FLIC Hub

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Vekt produkt (kg)0,17
Høyde emballasje (cm)10
Lengde emballasje (cm)9
Vekt emballasje (kg)0,18
Bredde emballasje7