Hopp til innhold

FLICSmart ButtonAnnet

Hvit
 Oppleves i
Smart knapp med trådløs styring av musikk, Sonos-høyttalere, TV m.m. Bruk tre valgfrie kommandoer som aktiveres ved å trykke på knappen.

Les mer:

Beskrivelse

Flic Smart Button – smart knapp til trådløs styring av musikk, Sonos-høyttalere, TV og annet utstyr

Smart Button er en knapp til å styre musikk, TV og annet elektronisk utstyr trådløst. Du kan sette den opp med tre valgfrie kommandoer i Flic-appen på smarttelefonen din. Så har du en smart og rask snarvei til funksjonene bare ved å trykke på en knapp.

Smart Button kan betjenes med ett enkelt trykk, et dobbelttrykk og ved å holde knappen nede. Du kan for eksempel bruke den til ’play’, ’neste spor’ og ’pause’ i en streaming-app. Men du kan også bruke den til å styre lys som Philips Hue, eller til å ringe forskjellige kontakter i kontaktlisten – du velger helt selv. 

Flic Hub – gjør det enda smartere
Smart Button kan brukes med Bluetooth fra smarttelefonen, men vi anbefaler en Flic Hub for å gjøre systemet virkelig smart. Med Flic Hub kan du alltid bruke dine Smart Buttons hjemme uten å ha en smarttelefon i nærheten. Du kan til og med bruke helt opptil 60 knapper med hver sine oppsett.

Flic Hub har integrert wi-fi til å for eksempel styre Sonos-høyttalere. Her får du alle kommandoene du normalt har tilgang til med knappene på en Sonos-høyttaler, men du kan også for eksempel sette i gang en spilleliste fra Spotify som du hører mye på.

Flic Hub kan også utvides med en IR-blaster som kan lære de infrarøde signalene fra fjernkontrollen til TV-en eller anlegget. Dette betyr at du kan få en rask snarvei til kommandoene på fjernkontrollen din. Vær imidlertid oppmerksom på at Flic Hub og IR-blasteren må plasseres relativt tett på TV-en, slik at den er innen rekkevidden til IR-signalet.

Flic Smart Button fås i hvit, sort og turkis finish.

Tekniske spesifikationer

  • Kompatibel med iOS 10 og Android 5.0 eller senere versjoner
  • Batteritid: opptil 18 måneder (batteriet kan skiftes ut)
  • Bluetooth low energy
  • Rekkevidde: 30 meter
  • Størrelse: 2,7 x 8 x 2,7 cm (BxHxD)
  • Vekt: 6,5 gram
  • Materiale: Silikon